BEATS Solo3 Wireless On-Ear слушалки

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

BEATS Solo3 Wireless On-Ear /Black Red

До момента си избрал:

BEATS Solo3 Wireless On-Ear /Black Red
23,49лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Комфортът на твоите уши

Solo 3 са с изчистен дизайн и меки форми. Удебелената им диадема прави ежедневната им употреба много лесна и приятна. Слушалките плътно прилепват за ушите ти и стоят стабилно, докато ги носиш. Техните чаши за уши са с тапицирана вътрешност и могат да се регулират, докато постигнеш тотален комфорт.

Изчистен дизайн, перфектен звук
Плътен и реалистичен звук

Оптимален звук, който контролираш

Прецизно преценената акустика на тези слушалки носи много плътен и реалистичен звук. Звук, който те завладява заради изолиращата мощ на тапицираната вътрешност на Solo 3. И ти контролираш всичко. С вградените контроли и микрофон на тези безжични слушалки можеш да си пускаш разнообразна музика, да приемаш обаждания, да регулираш силата на звука. А за неговото невероятно качество се грижат специалните двулъчеви микрофони на Solo 3, които предоставят първокачествен AAC звук и ефикасно филтрират фоновия шум.

До 40 часа безпроблемно слушане

Solo 3 работят с Apple W1 chip, който поддържа висока ефективност на работа. Затова можеш да разчиташ, че батерията на тези слушалки ще осигури 40 часа безпроблемно слушане. Ако ти трябва още време, включи слушалките на икономичен режим и ги зареди за 5 минути – това ще ти осигури още 3 часа слушане.

Издражлива батерия
Bluetooth свързване

Любимият саундтрак, където и да си

Solo 3 се свързват с всички твои устройства и озвучава мига с любимия саундтрак. Просто включваш Bluetooth и започва стрийминг на песните, които обичаш.

Общи
Категория: 
Безжични слушалки
Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Батерия
Батерия: 
Rechargeable Lithium-Ion
Съдържание
Тегло: 
215 g

Предложението е валидно от 1.04.2019 до 30.04.2019 или до изчерпване на количествата при закупуване на аксесоари с марка Beats. В кампанията участват всички Beats аксесоари, които се продават в КУПИ ОНЛАЙН. Размерът на отстъпката е до 100 лв.

Покупката на Beats аксесоари с посочената отстъпка може да бъде направена както от съществуващи клиенти на Теленор, които са се регистрирали в КУПИ ОНЛАЙН, така и от клиенти, които избират да пазаруват аксесоари без регистрация ( „като гост“). Всяка покупка на аксесоар с маркaтa Beats в периода на кампанията носи на клиента отстъпка до 100 лв. в зависимост от избора на аксесоар.

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.