B&O Beoplay H4 слушалки

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

B&O Beoplay Headphones H4 Charcoal Grey

До момента си избрал:

B&O Beoplay Headphones H4 Charcoal Grey
23,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

С безжични слушалки Beoplay H4 се наслаждаваш на чист и плътен звук, наситен с детайли. Компанията B&O използват думата „нефилтриран“, за да отбележат, че звукът, който излиза от тези слушалки, достига до теб без каквото и да било изкривяване. Това се дължи на два 40-милимитрови електро-динамични драйвера, които те потапят в детайлите на звученето на любимите парчета.

реалистичен звук слушалки BeoPlay H4
реалистичен звук слушалки BeoPlay H4

Всяка мелодия – лично изживяване

Слушането на музика със слушалки Beoplay H4 е пътуване сред изживяванията, спомените, емоциите. Звукът е богат и удивително детайлен. Драйверите на тези безжични слушалки сякаш раздробяват всяка мелодия на отделни елементи, обработват ги, така че да изпъкне характера на всеки от тях и ги събират отново в съвършено звуково равновесие. Няма излишно моделиране или преувеличаване. Само подчертаване на истинските тонове! Всяка част от любимите парчета влиза неподправена през ушите, достига до сърцето и прави изживяването още по-лично. Твоята музика в твоите уши – без филтър!

слушалки BeoPlay H4 управление на звука

Достигаш до своето разбиране за хубава музика

Свикнал си със звученето на любимите парчета. Пристрастен си към емоционалния заряд на емблематичните моменти във всяка песен. Слушалките Beoplay H4 ти позволяват да ползваш приложението на Beoplay, за да подчертаеш ключовите елементи от мелодията с функцията ToneTouch. Така винаги чуваш истинския характер на всяко твое любимо парче.

слушалки BeoPlay H4 дизайн материали

Естествен, опростен, модерен дизайн

Дизайнът на слушалки Beoplay H4 набляга на натуралното и удобното. В конструкцията са използвани традиционни елементи като агнешка кожа за наушниците, текстилен кабел, обвит в сплетен плат, неръждаема стомана. Диадемата на слушалките е изработена от неръждаема стомана и е покрита с един вътрешен слой плат и един външен слой от естествена кожа.

Общи
Категория: 
Безжични слушалки
Функции
Функции: 

Beoplay H4 доставят всепризнатият автентичен Bang & Olufsen звук. Без значение дали използваш слушалките безжично или с кабел, звукът ще те впечатли, разкривайки всички красиви детайли, които твоята музика може да предложи.

Beoplay H4 включват Bluetooth технология, доставяйки ти безкомпромисен безжичен звук, независимо дали слушаш музика или говориш по телефона.

Слушалките изглеждат точно толкова добре, колкото и звучат - модерен и същевременно подчертано изчистен дизайн, Beoplay H4 насочват вниманието към най-съществените елементи

Материалите, използвани за постигане на качеството, са истински и естествени: кожа, алуминий, неръждаема стомана и оплетен текстилен кабел - всички внимателно подбрани за комфорт и стил.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 4.2
10m обхват
Батерия
Батерия: 
Презареждаща се lithium-ion батерия
Капацитет: 600 mAh
Съдържание
Тегло: 
235 g
Размери: 
195 x 220 x 50 mm

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.