B&O Beoplay H4 слушалки

Вие сте тук

Плати сметката си онлайн. Защото сега е важно да останеш вкъщи. Виж как

Онлайн оферта
ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

B&O Beoplay Headphones H4 Charcoal Grey - разопакован

До момента си избрал:

B&O Beoplay Headphones H4 Charcoal Grey - разопакован
299,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Разопаковани модели

Смарт джаджата си е чистак нова! Обаче има някой и друг кусур по опаковката, като драскотини по кутията, липсващо фолио или някой друг дефект по нея. Това обаче изобщо не засяга нейното функциониране или външен вид, а се отразява само и единствено на цената й. Гаранционният й срок е 24 месеца.

С безжични слушалки Beoplay H4 се наслаждаваш на чист и плътен звук, наситен с детайли. Компанията B&O използват думата „нефилтриран“, за да отбележат, че звукът, който излиза от тези слушалки, достига до теб без каквото и да било изкривяване. Това се дължи на два 40-милимитрови електро-динамични драйвера, които те потапят в детайлите на звученето на любимите парчета.

реалистичен звук слушалки BeoPlay H4
реалистичен звук слушалки BeoPlay H4

Всяка мелодия – лично изживяване

Слушането на музика със слушалки Beoplay H4 е пътуване сред изживяванията, спомените, емоциите. Звукът е богат и удивително детайлен. Драйверите на тези безжични слушалки сякаш раздробяват всяка мелодия на отделни елементи, обработват ги, така че да изпъкне характера на всеки от тях и ги събират отново в съвършено звуково равновесие. Няма излишно моделиране или преувеличаване. Само подчертаване на истинските тонове! Всяка част от любимите парчета влиза неподправена през ушите, достига до сърцето и прави изживяването още по-лично. Твоята музика в твоите уши – без филтър!

слушалки BeoPlay H4 управление на звука

Достигаш до своето разбиране за хубава музика

Свикнал си със звученето на любимите парчета. Пристрастен си към емоционалния заряд на емблематичните моменти във всяка песен. Слушалките Beoplay H4 ти позволяват да ползваш приложението на Beoplay, за да подчертаеш ключовите елементи от мелодията с функцията ToneTouch. Така винаги чуваш истинския характер на всяко твое любимо парче.

слушалки BeoPlay H4 дизайн материали

Естествен, опростен, модерен дизайн

Дизайнът на слушалки Beoplay H4 набляга на натуралното и удобното. В конструкцията са използвани традиционни елементи като агнешка кожа за наушниците, текстилен кабел, обвит в сплетен плат, неръждаема стомана. Диадемата на слушалките е изработена от неръждаема стомана и е покрита с един вътрешен слой плат и един външен слой от естествена кожа.

Общи
Category: 
Безжични слушалки
Функции
Features: 

Beoplay H4 доставят всепризнатият автентичен Bang & Olufsen звук. Без значение дали използваш слушалките безжично или с кабел, звукът ще те впечатли, разкривайки всички красиви детайли, които твоята музика може да предложи.

Beoplay H4 включват Bluetooth технология, доставяйки ти безкомпромисен безжичен звук, независимо дали слушаш музика или говориш по телефона.

Слушалките изглеждат точно толкова добре, колкото и звучат - модерен и същевременно подчертано изчистен дизайн, Beoplay H4 насочват вниманието към най-съществените елементи

Материалите, използвани за постигане на качеството, са истински и естествени: кожа, алуминий, неръждаема стомана и оплетен текстилен кабел - всички внимателно подбрани за комфорт и стил.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 4.2
10m обхват
Батерия
Battery: 
Презареждаща се lithium-ion батерия
Капацитет: 600 mAh
Съдържание
Weight: 
235 g
Dimensions: 
195 x 220 x 50 mm

Предложението за избраното устройство е приложимо при закупуване в брой или при предоставяне на допълнителен лизинг на устройството за 12 или 24 месеца. Същото е с дефекти по опаковката като например нарушено или липсващо опаковъчно фолио, драскотини по опаковъчната кутия, и други дефекти, които не засягат неговото правилно функциониране и външен вид. За съответното устройство важат стандартните гаранционни условия, предоставяни от производителя.

Предложението е валидно за частни клиенти, от 17.03.2020 г. до 05.04.2020 г. или до изчерпване на количествата, само в онлайн магазина на Теленор, като то не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за смарт аксесоари.

При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт устройство, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Теленор с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Настоящ клиент на Теленор има право на един допълнителен лизинг на смарт устройство.

За закупените продукти в онлайн магазина на Теленор потребителят има право да се откаже от сключената сделка от разстояние в срок до 14 дни от получаването на стоката съгласно действащите Условия на „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД за сключване на договори от разстояние", достъпни на www.telenor.bg.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.