B&O Beoplay Speaker P2

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

B&O Beoplay Speaker P2 Black

До момента си избрал:

B&O Beoplay Speaker P2 Black
15,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Beoplay P2 Speaker Title Picture

Слушай ритъма на деня си с безжична колонка Beoplay Speaker P2. Колонката е лека, със стилен дизайн и удобна за ненадейни парти сбирки. Няма бутони, хващаш я и я носиш навсякъде лесно, а пускането и превъртането на песни стават само с почуквaне. Beoplay Speaker P2 осигурява обемен и просторен звук, който може да поддържа настроението в продължение на 10 часа с едно зареждане.

преносима тонколона Beoplay Speaker звук

Плътен и богат звук

Нека пространството се изпълни с любимата ти мелодия. Всеки излет става парти, щом осигуриш подходящ музикален фон. С безжична тонколонка Beoplay Speaker P2 ще имаш богат, обемен и просторен звук навсякъде, благодарение на доказаната технология на Bang&Olufsen и високоговорителят, поддържан от ново поколение mid-woofer драйвер. Мощността е повече от 2x50 вата – звукът е силен и плътен.

безжична тонколона Beoplay Speaker с вграден микрофон за разговори

Бърз отговор на всяко повикване

Колонката Beoplay Speaker P2 има вграден микрофон и можеш да я ползваш за бързо отговаряне на повиквания, без да е необходимо да държиш своя смартфон в ръка. Можеш да ползваш микрофона и за гласови команди.

преносима тонколона Beoplay Speaker дизайн

Стилен дизайн без бутони

Beoplay Speaker P2 се вписва напълно в успокояващата обстановка по време на твоята почивка сред природата. Тази Bluetooth тонколонка тежи само 275 грама и комбинира меката, заоблена форма на речно камъче с прецизно изработени материали. Високоговорителят е покрит от анодирана алуминиева решетка с перлен цвят, а корпусът на устройството е от издръжлив полимер. Семплият, природен дизайн е подчертан и от липсата на бутони по колонката, като управлението става с гласови команди, с двойно почукване или с разклащане.

музика за събуждане безжична тонколонка Beoplay Speaker P2

Устойчива на пръски и прах

Безжичната тонколонка Beoplay Speaker P2 е готова за богат комплект от предизвикателства на открито. Нейните драйвери са устойчиви на пръски и прах, за да поддържат музикалния фон и при по-екстремни условия.

Свежо събуждане

Свежо е събуждането с ярък спомен за зареждаща емоция от вечерта. Емоция, свързана с отминалия купон. Колонката Beoplay Speaker P2 ти осигурява такова събуждане, щом активираш функцията за събуждане със същата музика, която си слушал снощи, през приложението Beoplay.

Общи
Категория: 
Мобилни колонки
Функции
Функции: 

Beoplay P2 е най-малкият и интелигентен представител на серията безжични говорители B&O PLAY.

Beoplay P2 дава възможност почивката сред природата да е още по-приятна под звуците на любимата мелодия.

Устройството не разполага с никакви бутони като целта е да се постигне елегантен дизайн и в същото време максимално да се улесни управлението. Пускането, паузирането и преместването на песен става с двойно потупване или разклащане на колоната. Разполага и с вграден микрофон.
При изработката на практичния говорител е използван алуминий в перлен цвят, а акценти от кожа допринасят за елегантния й дизайн. 
Данни
Свързаност: 
Bluetooth 4.2
1 x USB-C
Високоговители - 2 x 15W class D (2 x 50W peak power)
Батерия
Батерия: 
Батерия - 2200mAh
Съдържание
Тегло: 
275 g
Размери: 
140 x 80 x 28 mm

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.