CANYON Marzipan Smartwatch

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за CANYON Marzipan Smartwatch Blue

Цени на лизинг за CANYON Marzipan Smartwatch Blue

CANYON Marzipan Smartwatch Blue
139,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Canyon Marzipan пристига, за да улесни живота ти

Дизайн на Canyon Marzipan

Стилен. Кокетен. Удобен.

Изчистеният и тънък дизайн, заедно с изключително издръжливия алуминиев корпус на Canyon Marzipan, го правят супер атрактивен и комфортен за носене през целия ден. Пристига в три нюанса, за да изразиш индивидуалния си стил, а и разполагаш с цели 2 каишки в комплекта, за един смарт часовник за всеки повод и аутфит.

Екран на Canyon Marzipan

Истински красив екран

Canyon Marzipan разполага с изящен IPS изцяло сензорен дисплей и темперирано стъкло против надраскване, за една бърза реакция при докосване и устойчивост при инциденти. Освен това е с IP68 ниво на защита, което го прави водонепромокаем, за да е навсякъде с теб и да ти служи вярно във всяка ситуация.

Часовник Canyon Marzipan

Остани свързан

Смарт часовникът Canyon Marzipan те уведомява за обаждания, прогноза за времето и други нотификации, за да те държи в крак с всичко ново. Можеш и да управляваш камерата на смартфона или плейлиста си с музика в движение за още по-голямо удобство. А и е създаден с мисъл към дамите с улесняващи живота функционалности за тях специално.

Представяне на canyon marzipan

Спортувай умно

Canyon Marzipan ще те мотивира за физическата активност, която отлагаш във времето с интелигентните си режими за 8 вида спорт, перфектен за тренировки в залата или навън. Разполага с множество сензори - за пулс, преброяване на стъпките, проследяване на съня, както и следене за прекомерно заседяване, за да останеш винаги във форма.

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
5,29
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android, iOS
Функции
Features: 

Часовникът е със стилен дизайн и изключително издръжлив алуминиев корпус. Разполага с впечатляващ набор от сензори и функции, улеснява работата с камерата, позволява проследяване на важни нотификации и те мотивира да упражняваш физически активности. Персонален календар за жената ти позволява да записваш и проследяваш необходимата информация с помощта на своя смартфон и приложението Canyon Life App. Комплектът включва две каишки - от силикон и кожа - което прави часовника един наистина универсален аксесоар за всякакви събития, както и допълнение към всеки аутфит. Създаден е специално за дами, с широк набор от функционалности.

- 1.22'' IPS изцяло сензорен екран
- Темперирано стъкло с твърдост 6H
- IP68 ниво на защита, изцяло водонепромокаем
- Canyon Life App е съвместим с iOS 9.0+ и Android 4.4+
- Издръжлив алуминиев корпус
- Ултра-тънък дизайн
- Календар за жената
- Голям набор от различни сензори
- Оптимизиран за популярните спортове
- Отдалечено управление на камерата
- 2 каишки в комплекта - силиконова и кожена

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 4.2
G-сензор, PPG-сензор, сензор за пулс
Батерия
Battery: 
Вградена, 150 mAh
Съдържание
Weight: 
35.9 g
Dimensions: 
41 х 11 mm
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.