CANYON Oregano Smartwatch

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за CANYON Oregano Smartwatch Black / Green

Цени на лизинг за CANYON Oregano Smartwatch Black / Green

CANYON Oregano Smartwatch Black / Green
99,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
4,29
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android, iOS
Функции
Features: 

Tази джаджа ще подхожда на всеки твой модерен аутфит! Нарича се Oregano. Както и прочутата подправка, този аксесоар ще допринесе за твоят стил и ще се превърне в неделим елемент от твоя гардероб. Качеството и функционалността на този смарт часовник са впечатляващи: изработен е от качествен материал, с ярък IPS сензорен дисплей, функционален бутон, мониторинг на пулса и крачките, мултиспорт режим, управление на музикалните ти предпочитания, нотификации от телефона и социалните мрежи, прогнози за времето и др. Устойчивостта му към влага позволява да го носиш при всякакви метеорологични условия и дори по време на плуване. Синхронизира се с приложението Canyon Life и е удобен при всякакъв вид активности – от ходене пеша през джогинг и интензивни упражнения!

- 1.3'' IPS сензорен екран
- IP68 водоустойчив (пълна защита)
- Мултиспорт
- Крачкомер
- Отдалечено управление на камерата
- Управление на мултимедийния плеър
- Разнообразие от сензори
- Нотификации при входящи обаждания
- Нотификации
- Canyon Life - напълно съвместимо с iOS и Android OS
- Показва прогноза за времето
- 2 каишки в комплекта

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 4.2
G-сензор, наблюдение на пулса
Батерия
Battery: 
Вградена, Li-Ion 200 mAh
Съдържание
Weight: 
60 g
Dimensions: 
262 x 43.6 x 12.5 mm (корпус + верижка)
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.