Дрон DJI Mavic Air

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

DJI Mavic Air drone Black

До момента си избрал:

DJI Mavic Air drone Black
79,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Елегантна геометрия

С изразителна геометрична прецизност, рамената на дрона Mavic Air се прибират плътно до аеродинамичното му тяло. Висок и широк колкото смартфон, когато е сгънат, този ултрапортативен дрон премахва границите на възможностите за устройство с неговите размери.

Елегантна геометрия на Mavic Air
Дизайн и устойчивост на Mavic Air

Авантюристичен дизайн, склонен към приключение

Смел в дизайна си и създаден да отговаря на високи стандарти. Проектиран да бъде красив и аеродинамичен, но и издръжлив. Устойчиви скоби от магнезиеви сплави, подсилват общо седемте му камери, а основната камера е позиционирана, така че да бъде по-защитена.

Дистанционно управление на Mavic Air

Компактно управление

Леко и компактно дистанционно управление, придържа твоят смартфон за максимално удобство, докато управляваш Mavic Air и се наслаждаваш на живата картина. Щом приключиш своят полет или когато транспортираш дрона, сгъваш дистанционното, а контролните ръчки прибираш в специалното му отделение.

Стабилна камера за стабилни изображения

Mavic Air разполага с вградената камера с 1/2.3“ 12 MP CMOS сензор с апертура f/2.8 и триосева стабилизация на камерата, а ъгловото вибрационно отклонение е сведено до 0,005о. Подредени в обособена триъгълна формация, стабилизаторите ще ти помогнат да снимаш наистина стабилни изображения.

Стабилизация на изображенията при Mavic Air
Снимки с други измерения с Mavic Air

Снимки с други измерения

Нищо не е извън възможностите на Mavic Air. Хоризонтална, вертикална или 180˚ панорама? Няма проблем. Дори ако поискаш, за 8 секунди ще съедини 25 кадъра, за кристално ясни 32 MP сферични панорами.

Сигурност на полета на Mavic Air

Сигурен във въздуха

Усъвършенствани технологии за контрол на полета позволяват на Mavic Air прецизно да се носи във въздуха и акуратно да отчита обкръжаващата го среда, като заобикаля препятствията по пътя си. А точното засичане на позицията и изминатия път, позволяват автономно завръщане до началната точка на полета.

Mavic Air ти дава максимума от себе си

Създаден да ти дава максимума от себе си

Имаш на разположение до 21 минути полет, за да можеш да видиш повече и за по-дълго. Почувствай прилива на адреналин и тръпката от първокласен безпилотен полет с максимална скорост от 68,4 км/ч. Докато Wi-Fi системата за двучестотно видео предаване и DJI Goggles ти носят възхитително изживяване от първо лице.

Общи
Категория: 
Дронове
Функции
Функции: 


- 4K камера с триосна стабилизация;
- Полетно време - 21 минути
- 32 MP сферични панорами;
- Функция SmartCapture;
- Функция Asteroid идруги
- Сгъваем и лесно преносим
- Изминато разстояние при полет -10 км

Батерия
Батерия: 
2375 mAh
Съдържание
Тегло: 
430 g
Размери: 
Folded: 168×83×49 mm; Unfolded: 168×184×64 mm