Drivey 4G устройство

Вие сте тук

Вземи 40% отстъпка от поставка за смартфон или таблет, като въведеш промокод DRIVEY40.

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Drivey 4G Car Тracker device

До момента си избрал:

Drivey 4G Car Тracker device
0,00лв.
Избери вид абонамент:
- Избери вид абонамент -

Устройство, с достъп до апликация и SIM карта с MB без допълнително заплащане в ЕС, България и други държави в Европа за GPS решение (до определен IP / URL);

Допълнителни данни за сърфиране: 15000 МB в България и 5300 MB за ЕС;

Виж повече

Drivey 4G Car Тracker device

До момента си избрал:

Drivey 4G Car Тracker device
В брой:0,00лв.
Drivey 4G 19,99
19.99 лв./месец - 24месеца
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Купи Drivey 4G и вземи 40% отстъпка от цената в брой на поставка за смартфон или таблет. Използвай промокод DRIVEY40. Добави кода в кошницата и се възползвай от отстъпката само от 01.07 до 31.08.

Смарт устройство за теб и твоя автомобил – диагностика, локация и поведение на пътя в реално време

Получаваш устройство с включена SIM карта, както и с достъп до мобилно приложение. Освен информация за параметрите на колата, можеш да получиш и възможността да осигуриш Wi-Fi в колата си*, за да се забавляваш по време на пътуванията си.


GPS местоположение в реално време

Проследете на живо местоположението на автомобила си на картата, проверете продължителността на всяко пътуване, поставете граници за пътуване и анализирайте исторически данни за проследяване и позициониран.


Статистики за поведение на шофиране

Анализ на поведението на шофиране като рязко ускорение или спиране, аварийно спиране, остри завои, превишаване на скоростта, удари и сблъсъци. Възможност за задаване на максимална скорост, над която приложението да изпраща нотификация.


Диагностика на автомобила

Проследяване на температурата на двигателя, напрежение на акумулатор, разход на гориво, задаване на подсещания за поддръжка на автомобила. Получаване на уведомление дали Вашия автомобил. Възможност за добавяне на напомняне за подмяна на масло.


Wi-Fi точка за достъп

Свържете до 10 устройства едновременно към вградената в автомобила Wi-Fi точка за достъп.*

*Функцията е налична само с 4G устройства.

Интернет на мобилна скорост

Добави интернет на мобилна скорост
Добави 2500 MB 2500 MB

Валидност:

До края на отчетния период

Активация:

През мобилното приложение Drivey

4,16 лв.
Добави 5000 MB 5000 MB

Валидност:

До края на отчетния период

Активация:

През мобилното приложение Drivey

6,66 лв.
Добави 10 000 MB 10 000 MB

Валидност:

До края на отчетния период

Активация:

През мобилното приложение Drivey

9,99 лв.
Добави 25 000 MB 25 000 MB

Валидност:

До края на отчетния период

Активация:

През мобилното приложение Drivey

16,99 лв.

Всички цени са с ДДС.

Допълнителните пакети могат да бъдат закупени през мобилното приложение само през мобилния интернет предоставян от Drivey.

Допълнителните 30 000 МБ се предоставят еднократно, активират се автоматично след сключване на договора, валидни са за първите три месеца и могат да се използват само в България.

Получването на устройство Drivey без допълнително доплащане с абонаментен план на Теленор е валидно за частни и бизнес клиенти, нови и съществуващи, при подписване на нов договор за срок от 12 или 24 месеца.

Възможността за предоставяне на устройство без допълнително заплащане на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Функциите на Drivey са активни неограничено, без допълнително заплащане в ЕС, България и други държави в Европа* за GPS решение (до определен IP / URL). Извън посочените зони услугата няма да работи.


Със закупуването на Drivey устройство с абонаментен план абоната получава:
2G устройство със сим карта, лиценз за мобилната апликация Drivey by Telenor и мобилен интернет. Функциите на Drivey са активни неограничено, без допълнително заплащане в ЕС, България и други държави в Европа* за GPS решение (до определен IP / URL). Извън посочените зони услугата няма да работи.
или
4G устройство със сим карта, лиценз за мобилната апликация Drivey by Telenor и мобилен интернет за осъществяване на GPS функционалността, както и 15000 MB допълнителен мобилен интернет за сърфиране в мрежата на Теленор под формата на Wi-Fi hotspot. Функциите на Drivey са активни неограничено, без допълнително заплащане в ЕС, България и други държави в Европа* за GPS решение (до определен IP / URL). Извън посочените зони услугата няма да работи. 4G устройството ти предоставя допълнителни данни за сърфиране в размер на 15000 MB в България и 5300 MB /за 24 месечен договор/ и 7600 MB /за 12 месечен договор/ за ЕС.

Сим картата, която осигурява използването на услугата, е неразделна част от устройството и се продава вградена в него.

Drivey не може да се използва за гласови услуги, изпращане и получаване на СМС и ММС съобщения.

Услугата може да се използва само в случаите когато устройството се свърже с OBD 2 буксата на автомобила.

Мобилните данни в 2G устройството може да се използват само за GPS проследяването на регистрирания автомобил и се осъществява през 2G мрежата на Теленор.

Мобилните данни в 4G устройството може да се използват както за GPS проследяването, така и за Wi-Fi Hotspot в регистрирания автомобил. Функционирането на 4G устройството се осъществява през 4G мрежата на Теленор.

Пълноценното използване на описаните функционалности на Drivey може да стане само чрез инсталирането на мобилното приложение Drivey by Telenor от Google store / Apple store и регистрирането на потребителя в него с мобилиния си номер.

Теленор не носи отговорност при възникнали повреди и/или отпадане на гаранцията на автомобила във връзка с използването на Drivey.

Мобилното приложение Drivey by Telenor е достъпно за всички устройства с операционни системи Android 5 или по-нова и iOS с версия iOS9 или по-нова.


* Зона Други държави в Европа и зона ЕС: Албания, Андора, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Джърси, Косово, Северна Македония, Молдова, Монако, Черна Гора, Сан Марино, Сърбия, Турция, Украйна, Австрия, Белгия, Великобритания, Гваделупа, Германия, Гибралтар, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Малта, Мартиника, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, о-в Сен Мартен, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Френска Гвиана, Холандия, Хърватия, Чешка Република, Швеция