Дрон Tello

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

TELLO drone White

До момента си избрал:

TELLO drone White
10,49лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Няма нищо сложно, дори и да не знаеш какво е дрон

Управлението на Tello няма как да бъде по-лесно, просто свързваш своя телефон с дрона и вече може да летиш, когато си поискаш. А интуитивният и прецизен контрол над дрона допълнително ще ти помогне да се справяш с лекота.

интуитивно управление на Tello
720P HD директно видео предаване на Tello

Разгледай света от друга перспектива

Усъвършенстваната технология за стабилност при полет и двете антени на Tello, ще ти осигурят постоянно видео предаване от дрона с резолюция 720P HD и незабравими картини и пейзажи. Съвместим и с VR очила, за зашеметяващо изживяване от първо лице.

снимки и видео с Tello

Запечатай уникални снимки и видео от птичи поглед

Разполагаш с батерия до 13 минути полет и до 100 метра разстояние на полета от контролера, за да го направиш. За останалото се грижи 5 MP камера на Tello, с функции за снимки с висока резолюция, видео режими 360о, Up&Away, Circle и стабилизация на изображенията.

Трикове с Tello

Трикове, които могат да оправят денят ти

Благодарение на цялата технология събрана в Tello, можеш да извършваш невероятни номера и трикове, като един истински въздушен ас. Хвърли го, за да полети, научи го да излита и каца от ръката ти или плъзни с пръст по екрана следващата си въздушна фигура.

Отпусни се и си гледай кефа

Бъди спокоен, Tello е супер надежден, със страшно издръжливи дизайн и батерия и тегло от само 80 грама. Сам ще се върне при теб, ако има проблем с връзката и ще ти подскаже, ако ти остава малко батерия.

надеждност на Tello
играй и се учи с Tello

Учи се и създавай

Играта е един съществен метод, по който се учим на нови неща. За това, докато се забавляваш с Tello, ще имаш възможност да научиш основите на програмирането в езика Scratch или дори да създадеш ново виртуално приложение.

програмирай с Tello

С Tello програмирането е по-забавно от всякога

Tello Edu е мобилно приложение за програмиране, което поддържа програмния език Scratch. С него можеш да играеш игри, да програмираш нови движения за дрона, като просто избираш и драгваш код от екрана на твоя смартфон, а Tello ще изпълнява.

Общи
Категория: 
Дронове
Функции
Функции: 

- Кoмпaктeн дpoн зa нaчинaeщи пилoти;

- Maкcимaлeн oбxвaт: 100 м;

- Maкcимaлнa cкopocт: 8 м/ceĸ.;

- Maкcимaлнo пoлeтнo вpeмe: 13 мин.

- Кaмepa: 5 МР;

- Зaпиc нa НD видeo

Данни
Свързаност: 
Микро USB порт за зареждане
WIFI 802.11n 2.4G
Батерия
Батерия: 
Подвижна батерия - 1.1Ah / 3.8V
Съдържание
Тегло: 
80 г
Размери: 
98 x 92.5 x 41 мм