FITBIT Versa

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

FITBIT Versa/Merlot - Rose Gold Aluminum

До момента си избрал:

FITBIT Versa/Merlot - Rose Gold Aluminum
16,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
FITBIT Versa

Извлечи максимума от всеки момент!

Създаден, за да бъде твоят личен здравен и фитнес умен часовник, FITBIT Versa прави повече от това да ти показва времето, казва ти как да се възползваш максимално от него. Смарт часовникът ще ти помогне да ръководиш деня си, да оптимизираш графика си и да останеш свързан с важните неща.

FITBIT Versa + Health + червени джедай

Опознай себе си, опознай своето здраве!

С FITBIT Versa получаваш в реално време информация за сърдечния си ритъм, пиковете му в ежедневието или по време на тренировка. Сега ще можеш да разбереш фазите съня си и да подобри почивката си. Възползвай се от функциите за женско здраве и следи важните процеси в тялото си.

FITBIT Versa + Sports

Упорит труд, за добър резултат

Животът е движение, а не бездействие. За това, ще получаваш от Versa напомняния да оставаш активна и да се движиш, заедно ще изготвяте и подбирате най-подходящия за теб тип тренировка и заедно ще следите прогреса ти. Той ще ти помага да оставаш мотивирана навсякъде, та дори и под душа или в басейна.

FITBIT Versa + features

Всичко, от което имаш нужда, на едно плъзване от теб.

Това е умният часовник, точно като за теб. Дали ще слушаш музика или ще плащаш безконтактно с него или друго, си е до това как го чувстваш. А обаждания, съобщения, календар и известия от приложенията на телефона ти – те тези неща са си задължителни. Навигирай ежедневието с часовника и го оформяй по своя преценка.

Общи
Категория: 
Смарт часовници
Функции
Функции: 

Усъвършенствай тренировката си
Fitbit Versa идва с 15+ тренировърчи режима, специално създадени за всичките ти нужди. За още по-голямо улеснение имаш и динамични On-Screen Workouts тренировки, които те напътстват директно от екрана на часовника през цялото време. Също така получаваш 24/7 измерване на сърдечната честота директно от китката, давайки ти повече свобода и комфорт.

Лесен начин да подобриш деня си
Преглеждай дневния си статус и прогрес, както и персонализирани съвети и цели от китката си. Fitbit Versa те подсеща, ако си пропуснал да се раздвижиш или пък, ако не си си отделил време за кратка почивка и релаксация.

Лесен достъп до всичко важно
Използвай Versa, за да извлечеш максимума от деня си. Преглеждай съобщения, обаждания и други нотификации през часовника. Също така можеш да изтеглиш и съхраняваш до 300+ песни и да слушаш любимата си музика, когато пожелаеш.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 4.0
Батерия
Батерия: 
Батерия: презареждаема
Време за зареждане (0-100%): 2 часа

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.