FITBIT Versa 2 Special Edition NFC

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

FITBIT Versa 2 Special Edition NFC Navy Woven

До момента си избрал:

FITBIT Versa 2 Special Edition NFC Navy Woven
399,99лв.
Избери вид абонамент:
- Избери вид абонамент -
1 Позиция за дигитални услуги за 12 месеца;
1 Трафик пакет;

1200 Национални минути и роуминг в зона ЕС

1200 Национални и роуминг MB

Месечен абонамент за срока на договора: 23.99 лв./месец

Месечен абонамент след изтичане на срока на договора: 26.99 лв./месец

Виж повече

FITBIT Versa 2 Special Edition NFC Navy Woven

До момента си избрал:

FITBIT Versa 2 Special Edition NFC Navy Woven
В брой:371,99лв.
Тотал+ 23,99
23.99 лв./месец - 24месеца
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Вече може да вземеш този часовник по-евтино с Тотал+

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
13,99
лв./месец
17,09
лв./месец
371,99
лв. в брой
31,08
лв./месец
26,99
лв./месец
17,09
лв./месец
371,99
лв. в брой
44,08
лв./месец
Вижте повече
-
18,59
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
iPhone 4S или по-нов, Android 5.0 или по-нова версия
Функции
Features: 

Открий Fitbit Versa 2 Special Edition, смарт часовник, подходящ за всеки момент от деня. С модерен и универсален дизайн часовникът може да се носи навсякъде: на работа, във фитнеса, на важни събития от живота ти. Освен това опцията на екрана always-on ти позволява да проверяваш постоянно колко е часът или какви са резултатите от тренировките, докато спортуваш. Също така разбери подробности за качеството на съня си, с помощта на Sleep Score. Възползвай се от всички предимства на смарт часовника: приложения, известия, мониторинг на сърдечната честота 24/7. Страхотно, нали?


Проследяване качеството на съня - Sleep Score: опция, при която потребителите получават оценка на съня и могат да научат повече за качеството на съня си. Тази оценка се основава на изчисление, което отчита сърдечната честота (през нощта и в покой), моментите на неспокойствие, пробужданията и стадиите на съня.

Бърз достъп до любимите ти приложения за времето, спорта и други - избери от стотици фитнес, бизнес и много други приложения. Освен това избери да получаваш сигнали за обаждания, текстови съобщения или събития от календара, както и известия от приложения на телефона ти.

24/7 проследяване на сърдечната честота - използвай технологията за мониторинг на пулса, за да разбереш броя на консумираните калории, сърдечната честота в покой и за да дозираш усилията си по време на тренировка.

Сесии с ръководено дишане - Намери моменти на спокойствие през целия ден с персонализирани дихателни сесии въз основа на сърдечната си честота.

Целеви режими с упражнения - Използвай 15+ режима с упражнения, за да записваш тренировки като бягане, колоездене, плуване и йога, за да получиш статистика в реално време по време на тренировките си.

Напомняния за движение - Знай колко дълго си активен през целия ден и получи подсещане, ако има нужда да се раздвижиш или ако седиш твърде дълго.

Темпо и разстояние в реално време - Свържи се с GPS на телефона си, за да видиш темпото и разстоянието в реално време на китката си и да получиш карта на маршрута си в приложението.

SmartTrack® - Автоматично разпознава и записва дейности като бягания, спортни и аеробни тренировки.

Кардио фитнес резултат - Вземи персонализиран Cardio Fitness Score и съвети, за да подобриш нивото си във фитнеса.

Always-On Display - Опцията за постоянно включен екран (always-on) ти помага да видиш по-лесно колко е часа или какви са резултатите от тренировките ти, докато спортуваш.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth
NFC
Wi-Fi
Батерия
Battery: 
Батерия: презареждаема 145 mAh
Съдържание
Weight: 
38 g
Други
Ръководство за употреба: 

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.