FRESH`N REBEL Bluetooth тонколонка Rockbox Cube Fabriq

Вие сте тук

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

F&R BT speaker Rockbox Cube Fabriq /Blue

До момента си избрал:

F&R BT speaker Rockbox Cube Fabriq /Blue
29,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Fresh`n rebel Bluetooth тонколонка Rockbox Cube Fabriq Edition

Носи парти настроението в джоба

Тонколонка Rockbox Cube е лека и с джобен размер. Това я прави идеална за озвучаване на спонтанни партита и излети. Можеш да я местиш от стая в стая, да ходиш на гости с нея или да я взимаш с теб навън. Любимата музика е винаги на мястото на купона.

Свързан с важното

Rockbox Cube те свързва с необходимите файлове. За миг тонколонката осъществява безжична връзка с твоето устройство чрез Bluetooth и ти дава достъп до всичко важно в момента. Можеш да свържеш Rockbox Cube с всеки телефон, лаптоп или таблет и да изживееш пълноценно всеки миг с мощен саунд.

Fresh`n rebel Bluetooth тонколонка Rockbox Cube Fabriq Edition

Бъди спонтанен и озвучи всеки светъл миг

Не е необходимо винаги да планираш всичко до последната подробност. Rockbox Cube разполага с издръжлива акумулаторна батерия и разполагаш с до 8 часа до следващото зареждане. Това е оптимален вариант за озвучаване на забавни спонтанни излети. Просто грабваш колонката и се отдаваш на купон на открито.

Fresh`n rebel Bluetooth тонколонка Rockbox Cube Fabriq Edition

Също и стилен – във всичко и навсякъде

Освен с качествени материали, които носят отличен звук, Rockbox Cube се отличава и със стилен холандски дизайн и модерна визия. Изглежда съвременно, но и някак земно, натурално. Предлага се в синьо и черно, „облечена“ е в специална вълнена материя и разполага с кожен ремък, декориран с релефно лого на компанията.

Fresh`n rebel Bluetooth тонколонка Rockbox Round Fabriq Edition
Общи
Категория: 
Мобилни колонки
Функции
Функции: 
Rockbox Cube Fabriq Edition е малка, но мощна безжична колонка, впечатляваща с модерният си дизайн и удобство. Комбинацията от качествени материали и отличен звук може да задоволи всеки вкус.
 
Rockbox Cube Fabriq Edition се свързва безжично с всеки телефон, таблет или ноутбук чрез Bluetooth. Колонката е с доста издръжлива батерия, която дава възможност на до 8 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане.
Данни
Свързаност: 
Bluetooth 4.0
Micro-USB кабел за зареждане
3.5 mm аудио кабел
Батерия
Батерия: 
500 mAh батерия
С 2A зарядно: 15 мин. зареждане
Изходна мощност: 3 W
Съдържание
Тегло: 
140 гр.
Размери: 
59 x 59 x 59 мм