FRESH`N REBEL Valentine edition комплект

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

F&R INDIGO pack, Valentine edition

До момента си избрал:

F&R INDIGO pack, Valentine edition
5,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
жични слушалки за него и нея

Романтиката е нежна мекота за сетивата

Да слушаш любими романтични песни със слушалки Fresh’n Rebel Caps носи наистина мека хармония за сетивата. Слушалките разполагат с изключително меки наушници за максимален комфорт при слушане и 3.5 mm аудио кабел с микрофон и управление. В добавка имаш вградени контроли, удобна лента за глава, материали, изолиращи околния шум. Резултатът е усамотение с любимите романтични песни.

колонка за него и нея

Мелодията на любовта е навсякъде

Нали знаеш? Любовта е навсякъде. Особено покрай Свети Валентин. И любовните мелодии са навсякъде - особенo с портативна колонка Rockbox Cube. Колонката е малка, лека и удобна. Звучи чудно и се свързва мигновено с твоя смартфон, таблет или лаптоп, за да осигури музикална наслада в точния момент. Идеална е за романтични излети. Измислил си мястото, осигурил си храна и питие, помислил си и за романтичната музика – направо да й завиди човек на твоята половинка.

преносима батерия

И е време за любов

Комплектът Fresh’n Rebel Valentine ти дава още време за любов. За потапяне в любимите романтични песни. Имаш го с Powerbank 3000 mAh. Можеш да носиш тази външна батерия с джобен размер навсякъде с теб, за да поддържаш заряда на мига. Защото празникът с любимия човек не бива смущаван от нищо.

Функции
Функции: 

Комплект жични слушалки, мобилна колонка и външна батерия

Данни
Свързаност: 
Rockbox Cube колонка - Micro-USB кабел; 3.5 mm аудио кабел, Bluetooth 4.0
Caps Headphones - 3.5 mm аудио кабел с микрофон и управление
Powerbank 3000 mAh - Micro-USB кабел; 3.5 mm аудио кабел
Батерия
Батерия: 
Rockbox Cube батерия - 500 mAh
Powerbank - капацитет на батерията - 3000 mAh

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.