GARMIN fenix 5 Plus Smartwatch

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

GARMIN fenix 5 Plus Smartwatch Grey

До момента си избрал:

GARMIN fenix 5 Plus Smartwatch Grey
65,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
ефективност на тренировката Fenix 5X Plus

Удобен и надежден

Часовник Fenix 5 Plus е здрав и не се притесняваш по време на тренировка. Застава на китката ти и отчита каквото трябва. А ти си действаш.

спортен часовник с пулсомер Fenix 5X Plus

Готов за твоите тренировки

Fenix 5 Plus е подходящ за отчитане на резултатите при разнообразни спортни активности. Бягане, плуване, колоездене, даже голф – всичко става източник на информация за развитието ти.

Fenix 5X Plus спортен смарт часовник слушане на музика

Знае колко нависоко достигаш

Смарт часовникът е с вграден алтиметър. Това му позволява да събира и обобщава данни за височина, изкачване, спускане по време на екскурзии и пешеходен туризъм.

спортен часовник с пулсомер Fenix 5X Plus

Ориентира те в развитието

Fenix 5 Plus отчита и актуализира твоя тренировъчен статус, а също така съхранява твоята тренировъчна история. Така знаеш откъде си тръгнал и докъде си стигнал в спортното си развитие. А за да се грижиш за формата си пълноценно, смарт часовникът ти прави VO2 оценка и поддържа съветник за възстановяване.

Fenix 5X Plus спортен смарт часовник слушане на музика

И поддържа настроението

Тренировките стават по-забавни с любимата музика. Затова спортен часовник Fenix 5 Plus може да съхранява до 500 песни и позволява да го свържеш с Bluetooth слушалки.

Общи
Категория: 
Смарт часовници
Функции
Функции: 

- Премиум мултиспорт GPS смарт часовник, снабден с вграден пулсомер и цветна TopoActive карта на Европа, включваща Trendline™ популярни маршрути, за да ти помогне да намериш и следваш най-добрите пътища
- Подходящ за приключения с дизайн отличаващ се с голям 1.2" дисплей, който е видим на слънчева светлина и изработка от неръждаема стомана или DLC титаниев панел
- Наслаждавай се на любимата си музика от часовника си, безжично свързан с Bluetooth® слушалки (продават се отделно) за слушане на музика без телефон
- Вградените сензори за навигация включват триосен компас, жироскоп и барометричен алтиметър, както и три варианта за спътници (GPS, GLONASS и Galileo) за проследяване в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS

Данни
Свързаност: 
Bluetooth®
GPS
Wi-Fi®
Батерия
Батерия: 
Презареждаема литиево-йонна
Water rating: 10 ATM
Съдържание
Тегло: 
86 g
Размери: 
47 x 47 x 15.8 mm

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.