GARMIN fenix 5X Sapphire Smartwatch

Вие сте тук

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

GARMIN fenix 5X Sapphire Smartwatch Grey

До момента си избрал:

GARMIN fenix 5X Sapphire Smartwatch Grey
65,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Където и да си - каквото и да правиш

Fenix 5X отчита разнообразни твои спортни активности – коремни преси, бягане, колоездене. С вградения си пулсомер, измерва и сърдечната ти честота 24/7, за да тренираш и почиваш пълноценно. А всички важни данни – час, карта, пулс… - Fenix 5X показва прегледно на 1.2 инчов дисплей, който е разработен с трансфлективна технология и отразява и пропуска точното количество светлина. Така изгледът на екрана на Fenix 5X остава ясен и на по-ярка слънчева светлина.

Смарт часовник Fenix 5X спортни показатели
смарт часовник за бягане

Бягаш или се катериш

Понякога трябва да пробягаш пътя до успеха, а понякога да се изкатериш до вълнуваш спортен връх. Fenix 5X е с теб и в двата типа предизвикателства. Смарт часовникът отчита твоята производителност по време на бягане, като сравнява реалното ти състояние с твоето средно фитнес ниво, каданса при бягане, дължината на крачката ти. А заради функцията Auto Climb/Run, следи темпото докато тичаш и автоматично превключва на режим на изкачване, щом започнеш катеренето.

Fenix 5X ти показва развитието и те съветва как да продължиш

Този смарт часовник на Garmin прави VO2 max оценка на твоите редовни тренировки. Предоставя данни за максималния обем кислород, който можеш да изконсумираш в минута, както и за постигнатата ефективност на твоите коремни преси, колоездене, бягане… Освен това съхранява твоята тренировъчна история и ти показва как се е променяла трудността на тренировките ти в течение на времето. На тази база, смарт часовник Fenix 5X програмира Съветник за възстановяване, чрез който можеш да направиш твоята почивка пълноценна.

измерване на спортни резултати смарт часовник Garmin Fenix 5X
спорт на открито

Fenix 5X те ориентира и за посоката

Смарт часовник Fenix 5X на Garmin е идеален партньор за разнообразни спортни активности на открито. Ориентира те както в тренировката, така и за посоката. Разполага с разнообразни сензори за спорт на открито, с които отчита и ти предоставя разнообразни данни – вградени профили за бягане, колоездене, плуване, ски. А за да знаеш винаги къде си стигнал, в часовник Fenix 5X Garmin са вградили Европейска карта, GPS и GLONASS спътниково позициониране. Така получаваш навигационни насоки с един поглед.

И те свързва с твоя свят

Часовникът Fenix 5X може да се сдвои с твоя смартфон и да ти показва имейли, съобщения и известия. Можеш и да го свържеш с Garmin ConnectTM и да разбираш какво правят твоите свързани в мрежата приятели. Имаш възможност да проследяваш на живо активностите на приятелите си и да го настроиш автоматично да качва дейности за споделяне в Garmin Connect.

смарт часовник Fenix 5X свързване със смартфон
Общи
Категория: 
Смарт часовници
Съвместимост: 
Android 4.4 или по-нова; Apple iphone 4s или по-нов; Windows 10 Mobile или по-нова
Функции
Функции: 

fenix 5X е ултра мултиспорт GPS часовник за спортисти и авантюристи. Това е първият от fenix серията часовници с вградена Европейска карта, за навигационни насоки с един поглед.

 
Винаги включения с висока резолюция, пълноцветен Garmin Chroma Display ™ осигурява голяма четимост по всяко време. fenix 5X притежава 1.2" дисплей, който изпозлва трансфлективна технология, която отразява и пропуска светлина, като в същото време дава възможност на изгледа на часа да стане още по-добре видим на силна слънчева светлина.
 
Данни
Свързаност: 
Bluetooth®
GPS
Wi-Fi®
Батерия
Батерия: 
Презареждаща се литиево-йонна батерия
Water rating: 10 ATM
Съдържание
Тегло: 
98 гр.
Размери: 
51 x 51 x 17.5 мм

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.