GARMIN Forerunner 235 Sport watch

Вие сте тук

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

GARMIN Forerunner 235 Sport watch /Grey

До момента си избрал:

GARMIN Forerunner 235 Sport watch /Grey
26,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Можеш да го ползваш при всякакви тренировки

Не съществуват напълно идентични спортисти. Всеки човек има собствен, уникален ритъм на трениране, който подхожда на енергията му, целите му, начина му на живот. Forerunner 235 се настройва на твоя ритъм, за да отчете спецификата на твоята тренировка. Можеш да персонализираш всички полета с данни на дисплея, да изтеглиш безплатни приложения и уиджети, направо от Connect IQ.

Следи пулса ти непрекъснато

Това е ценно в много тренировки и помага да постигаш тренировъчните си цели с предвидените темпо и срок. Причината е, че при сърдечни честоти в конкретен диапазон, горенето на калории е най-интензивно. GARMIN Forerunner 235 ти помага да поддържаш такова темпо, с което да останеш в правилния диапазон на сърдечна честота, без да прегряваш излишно. С вградения си пулсомер този „умен“ часовник измерва пулса ти директно от китката, а цветна дъга на дисплея показва твоята зона на пулса и ударите в минута в реално време.

GARMIN 235

Отчита активността ти – буди съвестта ти

„Умният“ спортен часовник Forerunner 235 става активити тракер, след като приключиш тренировката. Брои колко стъпки си извървял и колко калории си изгорял през деня и, ако си позволиш прекалено отпускане, като седиш повече от час, ти напомня да се раздвижиш. Forerunner 235 Sport watch е твоят вдъхновител, който те надъхва с ясни цели, измерени резултати и точни сигнали.

SMARTWATCH GARMIN Forerunner 235

Винаги знае къде си

Ако понякога обичаш да правиш тренировки на открито, ако си падаш по планинските преходи и катеренето, ако обичаш да обикаляш и да бягаш далеч от сивотата на големия град, Forerunner 235 ще те ориентира за вярната посока. Независимо дали се луташ в непознат квартал, сред високи сгради или си потънал в гъста, непозната гора, този „умен“ часовник ще знае къде си и ще те ориентира за пътя. GARMIN Forerunner 235 Sport watch е съвместим с GPS и GLONASS сателити и открива твоето местонахождение бързо и точно.

Общи
Категория: 
Смарт часовници
Съвместимост: 
Android 4.3 или по-нова; Apple iphone 4s или по-нов; Windows 10 Mobile или по-нова
Функции
Функции: 

GPS часовник за бягане с Garmin Elevate™ вграден пулсомер

Forerunner 235 с Elevate™ технология измерва твоята сърдечна честота директно на китката 24/7, което ти дава възможност да се движиш без допълнителна каишка. Цветна дъга визуализира вашата зона на пулса и удари в минута в реално време.

Персонализирай твоят часовник и тренировки

Няма еднакви бегачи или такива с напълно еднакви цели. Настрой себе си, за да постигнеш своите цели, чрез изтеглянето на тренировъчни планове на твоят часовник от Garmin Connect. Можеш дори да персонализираш полетата с данни и да изтеглиш изгледи на часа, уиджети и приложения, напълно безплатно от Connect IQ.

Остани свързан

Получаваш автоматично качване в Garmin Connect™, проследяване на живо, аудио подсказвания, контролиране на музиката, смарт известия и споделяне в социалните медии.

Бягай по пътя и извън него

Forerunner 235 е съвместим с GPS и GLONASS сателити, за да намери твоята позиция бързо и точно, без значение дали се намираш дълбоко в гората или в близост до високи сгради.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
GPS-enabled: да
Батерия
Батерия: 
Презареждаща се литиево-йонна
Водоустойчивост: 5 ATM
Съдържание
Тегло: 
42 гр.
Размери: 
45.0 x 45.0 x 11.7 мм

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.