GARMIN Lily Sport

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Цена в брой за GARMIN Lily Sport White Cream Gold безел с бял корпус и силиконова каишка

Цени на лизинг за GARMIN Lily Sport White Cream Gold безел с бял корпус и силиконова каишка

GARMIN Lily Sport White Cream Gold безел с бял корпус и силиконова каишка
395,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
15,69
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Функции
Features: 

КЛАСИЧЕСКИ, ЗА ДА НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ. МОДЕРЕН, ЗА ДА ТЕ ДЪРЖИ СВЪРЗАН.

Не си виждал толкова малък смарт часовник, който може да направи толкова много. С едно движение на китката стилния екран разкрива ярък сензорен дисплей и когато приключиш, дисплеят изчезва.

МАЛКИ, СТИЛНИ И УМНИ
Този стилен смарт часовник е първият по рода си от Garmin с невероятно малък, 34-милиметров корпус и стилен екран. Просто докосни или завърти китката си, за да се покаже яркият сензорен дисплей.

BODY BATTERY ™ МОНИТОРИНГ НА ЕНЕРГИЯTA
Проследявай енергийните нива на тялото си, за да можеш да намериш най-добрите времена за активност и почивка.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР
Часовникът постоянно следи пулса ти и може да бъде настроен да те предупреждава, ако стане твърде висок или твърде нисък.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА
Разбери дали имаш спокоен, балансиран или стресиращ ден. Напомнянията за релакс дори ще те подканят да направиш кратка дихателна дейност, когато се чувстваш стресиран.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА
Запиши дневния прием на течности директно на часовника си. Можеш дори да настроиш напомняния за хидратация, да създаваш цели и да преглеждаш историята и напредъка си в приложението Garmin Connect.

РАЗШИРЕН МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ
Получи пълна картина на това как спиш, с разбивка на леките, дълбоки и REM етапи на съня, както и Pulse Ox данни.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
Получавай имейли, съобщения и предупреждения директно на часовника си, когато са сдвоени със съвместим смартфон. Можеш дори да отговаряш на съобщения, ако имаш телефон с Android ™.

СИНХРОНИЗИРАНЕ С GARMIN CONNECT
Виж информацията за твоето здраве и фитнес на едно място. Приложението Garmin Connect е процъфтяваща онлайн общност, в която хората в движение могат да се свързват, да се състезават и споделят.

Размери на дисплея - 1.00” x 0.84” (25.4 мм x 21.3 мм)

Резолюция на дисплея - 240 x 201 пиксела

Материал на стъклото - Corning® Gorilla® Glass 3

Данни
Conectivity: 
Bluetooth®
Водоустойчивост - 5 ATM
Батерия
Battery: 
Презареждаща се литиево-йонна батерия
Съдържание
Weight: 
24 гр.
Dimensions: 
34.50 x 34.50 x 10.15 мм; Пасва на китки с обиколка 110-175 мм
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.