GARMIN Venu SQ

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за GARMIN Venu SQ White Light Gold

Цени на лизинг за GARMIN Venu SQ White Light Gold

GARMIN Venu SQ White Light Gold
379,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
15,09
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Функции
Features: 

СЕГА Е ПЕРФЕКТНОТО ВРЕМЕ ДА СЕ РАЗДВИЖИШ

С ярък цветен дисплей, GPS смарт часовникът Venu® Sq съчетава ежедневен стил с мониторинг на здравето и фитнес функции, които те вдъхновяват да продължиш да се движиш.

СМАРТ ОБЛИК НА ТВОЯТА КИТКА
С елегантен дизайн, подходящ за всяко облекло и всяка част от деня ти, този часовник се отличава с ярък цветен дисплей и опцията за винаги включен режим, така че да можеш да видиш всичко с един бърз поглед.

СЪЗДАДЕН С МИСЪЛ ЗА ТЕБ
От издръжливия Corning® Gorilla® Glass 3 до лекия алуминиев панел и удобната силиконова каишка, този смарт часовник е създаден, за да бъде в крак с твоя начин на живот.

BODY BATTERY ™ МОНИТОРИНГ
Виж енергийните нива на тялото си през целия ден, за да можеш да намериш най-добрите времена за активност и почивка.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА
Разбери дали имаш спокоен, балансиран или стресиращ ден. Релаксиращите напомняния дори ще те подканят да направиш кратка дихателна дейност, когато се чувстваш стресиран.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА
Запиши дневния си прием на течности като напомняне да останеш хидратиран. Можеш дори да имаш автоматична цел за хидратация, която се регулира въз основа на това колко пот губиш по време на дейности.

РАЗШИРЕН МОНИТОРИНГ ЗА СЪНЯ
Получи пълна картина на това как спиш, с разбивка на леки, дълбоки и REM етапи на съня, както и Pulse Ox3 данни и дишане.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР
Часовникът непрекъснато следи данните за пулса ти и ще те предупреждава, ако той остане твърде висок или твърде нисък, докато си в покой. Също така помага да се прецени колко упорито работиш по време на дейности, дори под вода.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАРЕДЕНИ ТРЕНИРОВКИ
Остави часовника си да планира. С предварително заредените кардио, силови, йога и пилатес тренировки, всичко, което трябва да направиш, е да спортуваш. Използвай приложението Garmin Connect, за да изтеглиш безплатно повече тренировки.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
Проследявай всички начини на движение с повече от 20 предварително заредени GPS и спортни приложения на закрито - включително ходене, бягане, колоездене, плуване в басейн, голф и други.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
Получавай имейли, съобщения и предупреждения директно на часовника си, когато е сдвоен със съвместимия ти смартфон. Можеш дори да отговаряш на съобщения, ако имаш телефон с Android ™.


Размери на дисплея - 1.3" (33.1 мм) диагонал

Резолюция на дисплея - 240 x 240 пиксела

Материал на стъклото - Corning® Gorilla® Glass 3

Данни
Conectivity: 
Bluetooth®
Водоустойчивост - 5 ATM
Батерия
Battery: 
Презареждаща се литиево-йонна батерия
Съдържание
Weight: 
37.6 гр.
Dimensions: 
40.6 х 37.0 х 11.5 мм; Пасва на китки с обиколка 125-190 мм
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.