GARMIN vivoactive 3

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

GARMIN vivoactive 3 Black

До момента си избрал:

GARMIN vivoactive 3 Black
30,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Общи
Категория: 
Смарт часовници
Функции
Функции: 

Пасва на всичко, което правиш
Чувствай се свободен да вземеш часовника във всякакви метеорологични условия. Не само, че можеш да плуваш и да се къпеш с него, но и неговият Garmin Chroma Display ™ е лесен за четене - дори на пряка слънчева светлина и е снабден с изключително издръжлив Corning® Gorilla® Glass. Той също така разполага с Side Swipe ™ интерфейс, който прави бързо превъртането и навигиране на менюто и уиджетите. Удобен и лесен за работа - vívoactive 3 просто пасва.

Изтегли и създай тренировки
Поддържай програмата си за тренировки свежа. Създай свои собствени тренировки за бягане, колоездене, кардио или силови тренировки и ги свали на часовника си. След това твоят vavoactive смарт часовник ще следи за упражненията, повторенията, настройките и времето за почивка за теб.

Мониторинг на стреса
С помощта на Elevate ™ технологията с вграден пулсомер, vívoactive 3 ти позволява да наблюдаваш ключовите аспекти на твоята фитнес тренировка и стрес, за да покаже как тялото ти реагира при различни обстоятелства. Той също така проследява твоята вариабилност на сърдечната честота (HRV), която се използва за изчисляване и проследяване на нивото на стрес.

Винаги свързан
Животът не разполага с бутон за пауза, така че остани свързан с vívoactive 3 смарт часовника, докато тренираш или се забавляваш. След като го сдвоиш със съвместимия си смартфон, ще можеш да получаваш и дори да отговаряш на текстови съобщения и да виждаш актуализации в социални мрежи, имейли и още директно върху китката си. Намери телефона си, получи достъп до музикалните контроли и позволи на приятелите си да те следят с LiveTrack.

*Възможността за връщане на отговор е налична само за Android ™ потребители.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Водоустойчивост: 5 ATM
Батерия
Батерия: 
Презареждаема литиево-йонна
Съдържание
Тегло: 
43 гр.
Размери: 
43.4 x 43.4 x 11.7 мм

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.