GARMIN vivomove HR Sport

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

GARMIN vivomove HR Sport with Seafoam band

До момента си избрал:

GARMIN vivomove HR Sport with Seafoam band
329,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Vivomove HR Sport телефон часовник онлайн

Часовник или …

Часовник или телефон? Ако искрено смяташ, че смарт часовниците не са точно часовници, разгледай Vivomove HR Sport. Това си е реален спортен часовник, показва часа, тиктака си, има си стрелки ... Щом нещо изглежда като часовник, тиктака като часовник … какво да е? Само че Vivomove HR Sport ти показва още неща, освен часа – и изглежда автентично и стилно.

Vivomove HR Sport смарт часовник за спорт

Фитнес мониторинг

Хайде, хайде. Знаем се. Не търсиш смарт часовник, само за да гледаш часа. Спортен тип си и си измерваш разни неща. Колко калории изгаряш, колко ти е пулса, дали си тренирал достатъчно и други такива. Vivomove HR Sport ти показва какъв ти е пулсът, какво е нивото ти на стрес, колко време да се отдадеш на почивка. Полезно си е да знаеш повече.

ниво на стрес смарт часовник Vivomove HR Sport

Спокойствие и здрави тренировки

За да има ефект от тренировките и здравословния начин на живот, трябва да овладееш стреса. Да си над нещата. То е ясно, че няма как въобще да не се нервираш, но можеш да се самоуспокояваш. Просто ти трябва осъзнаване. Vivomove HR Sport ти помага, чрез целодневно следене на нивото на стреса. И щом напрежението ти дойте too much – ignore и това е. Здравето ти е по-важно.

известия на смарт часовник Vivomove HR Sport

Наясно си с нещата

Със смарт часовник Vivomove HR Sport си наясно с основното в твоя свят, извън спортната програма. И няма „ама, аз ти звънях, ти не вдигаш и не звъниш обратно“, или „извинявай, бях на тренировка и си оставих телефона в нас“. Всичко ще разбираш по време на почивките между серии и упражнения, защото всяко съобщение или известие се изписва моментално на дисплея на Vivomove HR Sport.

Общи
Category: 
Смарт часовници
Функции
Features: 

- 24/7 данни за пулса с вграден Elevate ™ пулсомер
- Уелнес инструменти за мониторинг, като целодневно следене на стреса и таймер за релаксация, ще ти помагат да се справиш със стреса
- Включва инструменти за фитнес мониторинг, като VO2 max и фитнес възраст
- Показва крачки, калории, разстояние, сърдечна честота и интензивни минути
- Остани свързан със смарт функциите, като например автоматични качвания, смарт известия, контролиране на музиката и още

Данни
Conectivity: 
Bluetooth
Водоустойчивост - плуване
Батерия
Battery: 
Презареждаема литиево-йонна
Съдържание
Weight: 
40.8 g
Dimensions: 
43 x 43 x 11.6 mm

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.