GARMIN vivomove HR Sport

Вие сте тук

Само онлайн
В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

GARMIN vivomove HR Sport - Rose Gold/Black

До момента си избрал:

GARMIN vivomove HR Sport - Rose Gold/Black
18,49лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Vivomove HR Sport телефон часовник онлайн

Часовник или …

Часовник или телефон? Ако искрено смяташ, че смарт часовниците не са точно часовници, разгледай Vivomove HR Sport. Това си е реален спортен часовник, показва часа, тиктака си, има си стрелки ... Щом нещо изглежда като часовник, тиктака като часовник … какво да е? Само че Vivomove HR Sport ти показва още неща, освен часа – и изглежда автентично и стилно.

Vivomove HR Sport смарт часовник за спорт

Фитнес мониторинг

Хайде, хайде. Знаем се. Не търсиш смарт часовник, само за да гледаш часа. Спортен тип си и си измерваш разни неща. Колко калории изгаряш, колко ти е пулса, дали си тренирал достатъчно и други такива. Vivomove HR Sport ти показва какъв ти е пулсът, какво е нивото ти на стрес, колко време да се отдадеш на почивка. Полезно си е да знаеш повече.

ниво на стрес смарт часовник Vivomove HR Sport

Спокойствие и здрави тренировки

За да има ефект от тренировките и здравословния начин на живот, трябва да овладееш стреса. Да си над нещата. То е ясно, че няма как въобще да не се нервираш, но можеш да се самоуспокояваш. Просто ти трябва осъзнаване. Vivomove HR Sport ти помага, чрез целодневно следене на нивото на стреса. И щом напрежението ти дойте too much – ignore и това е. Здравето ти е по-важно.

известия на смарт часовник Vivomove HR Sport

Наясно си с нещата

Със смарт часовник Vivomove HR Sport си наясно с основното в твоя свят, извън спортната програма. И няма „ама, аз ти звънях, ти не вдигаш и не звъниш обратно“, или „извинявай, бях на тренировка и си оставих телефона в нас“. Всичко ще разбираш по време на почивките между серии и упражнения, защото всяко съобщение или известие се изписва моментално на дисплея на Vivomove HR Sport.

Общи
Категория: 
Смарт часовници
Функции
Функции: 

- 24/7 данни за пулса с вграден Elevate ™ пулсомер
- Уелнес инструменти за мониторинг, като целодневно следене на стреса и таймер за релаксация, ще ти помагат да се справиш със стреса
- Включва инструменти за фитнес мониторинг, като VO2 max и фитнес възраст
- Показва крачки, калории, разстояние, сърдечна честота и интензивни минути
- Остани свързан със смарт функциите, като например автоматични качвания, смарт известия, контролиране на музиката и още

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Водоустойчивост - плуване
Батерия
Батерия: 
Презареждаема литиево-йонна
Съдържание
Тегло: 
40.8 g
Размери: 
43 x 43 x 11.6 mm

Предложението е валидно от 1.04.2019 до 30.04.2019 или до изчерпване на количествата при закупуване на аксесоари с марка GARMIN. В кампанията участват всички GARMIN аксесоари, които се продават в КУПИ ОНЛАЙН. Размерът на отстъпката е до 100 лв.

Покупката на GARMIN аксесоари с посочената отстъпка може да бъде направена както от съществуващи клиенти на Теленор, които са се регистрирали в КУПИ ОНЛАЙН, така и от клиенти, които избират да пазаруват аксесоари без регистрация ( „като гост“). Всяка покупка на аксесоар с маркaтa GARMIN в периода на кампанията носи на клиента отстъпка до 100 лв. в зависимост от избора на аксесоар.

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.