GARMIN vivomove HR Sport

Назад

Вие сте тук

Само онлайн
В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

GARMIN vivomove HR Sport - Rose Gold/Black

До момента си избрал:

GARMIN vivomove HR Sport - Rose Gold/Black
399,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Vivomove HR Sport телефон часовник онлайн

Часовник или …

Часовник или телефон? Ако искрено смяташ, че смарт часовниците не са точно часовници, разгледай Vivomove HR Sport. Това си е реален спортен часовник, показва часа, тиктака си, има си стрелки ... Щом нещо изглежда като часовник, тиктака като часовник … какво да е? Само че Vivomove HR Sport ти показва още неща, освен часа – и изглежда автентично и стилно.

Vivomove HR Sport смарт часовник за спорт

Фитнес мониторинг

Хайде, хайде. Знаем се. Не търсиш смарт часовник, само за да гледаш часа. Спортен тип си и си измерваш разни неща. Колко калории изгаряш, колко ти е пулса, дали си тренирал достатъчно и други такива. Vivomove HR Sport ти показва какъв ти е пулсът, какво е нивото ти на стрес, колко време да се отдадеш на почивка. Полезно си е да знаеш повече.

ниво на стрес смарт часовник Vivomove HR Sport

Спокойствие и здрави тренировки

За да има ефект от тренировките и здравословния начин на живот, трябва да овладееш стреса. Да си над нещата. То е ясно, че няма как въобще да не се нервираш, но можеш да се самоуспокояваш. Просто ти трябва осъзнаване. Vivomove HR Sport ти помага, чрез целодневно следене на нивото на стреса. И щом напрежението ти дойте too much – ignore и това е. Здравето ти е по-важно.

известия на смарт часовник Vivomove HR Sport

Наясно си с нещата

Със смарт часовник Vivomove HR Sport си наясно с основното в твоя свят, извън спортната програма. И няма „ама, аз ти звънях, ти не вдигаш и не звъниш обратно“, или „извинявай, бях на тренировка и си оставих телефона в нас“. Всичко ще разбираш по време на почивките между серии и упражнения, защото всяко съобщение или известие се изписва моментално на дисплея на Vivomove HR Sport.

Общи
Категория: 
Смарт часовници
Функции
Функции: 

- 24/7 данни за пулса с вграден Elevate ™ пулсомер
- Уелнес инструменти за мониторинг, като целодневно следене на стреса и таймер за релаксация, ще ти помагат да се справиш със стреса
- Включва инструменти за фитнес мониторинг, като VO2 max и фитнес възраст
- Показва крачки, калории, разстояние, сърдечна честота и интензивни минути
- Остани свързан със смарт функциите, като например автоматични качвания, смарт известия, контролиране на музиката и още

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Водоустойчивост - плуване
Батерия
Батерия: 
Презареждаема литиево-йонна
Съдържание
Тегло: 
40.8 g
Размери: 
43 x 43 x 11.6 mm