GARMIN vivosmart 4

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

GARMIN vivosmart 4 Merlot /Rose Gold S/M

До момента си избрал:

GARMIN vivosmart 4 Merlot /Rose Gold S/M
13,49лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Общи
Категория: 
Спортни гривни
Функции
Функции: 

Проследявай активностите си
- Тънкият смарт активити тракер съчетава модерен дизайн със стилни метални акценти и ярък, лесен за четене дисплей
- Включва разширен мониторинг на съня с REM сън и може да измерва нивата на насищане на кислород в кръвта през нощта с помощта на Pulse Ox сензор
- Инструментите за мониторинг на активността включват вграден пулсомер, целодневно наблюдение на стреса, релаксиращ таймер за дишане, VO2 max, Energy Battery™ и още
- Предлага специфични таймери за активност за ходене, бягане, силови тренировки, йога, плуване в басейн и други
- Получаваш сигнали с вибрация за всички известия, включително обаждания, текстови съобщения и др. ( текстови отговори за потребители на устройства с Android ™)


Стилен, смарт дизайн
Този тънък активити тракер допълва стила ти с отличителния си дизайн, метални акценти и ярък, лесен за четене дисплей. Дисплеят се активира, само когато имаш нужда от него. И когато е включен, той автоматично се настройва на нивото на околна светлина, така че се вижда дори при ярка слънчева светлина. Независимо дали отиваш в офиса, във фитнес залата, в басейна или където и да е било, vivosmart 4 е идеалното решение за твоя активен начин на живот.

Pulse Ox на китката ти
Pulse Ox сензорът на vívosmart 4 изчислява нивото на насищане на кислорода в кръвта. Твоите Pulse Ox измервания зависят от редица фактори, включително цялостното ти здраве и фитнес ниво. Информацията за Pulse Ox може да ти помогне да прецениш как тялото ти абсорбира кислород. Включи функцията, за да изчислиш SpO2 за през нощта или я използвай по всяко време, за да научиш повече за тялото си.

Разширен мониторинг на съня
Сънят е важен за цялостното ти здраве и физическа издръжливост. За да ти даде представа как спиш, vívosmart 4 проследява твоите леки, дълбоки и REM етапи на съня, заедно с движението през цялата нощ. За допълнителна информираност включи функцията Pulse Ox, за да видиш нивата на кислорода в кръвта по време на сън. Когато се събудиш, лесно можеш да преглеждаш и сравняваш статистическите данни за съня си в приложението Garmin Connect ™ Mobile.

Целодневно проследяване на стреса
Най-вероятно изпитваш стрес в даден момент от деня, но колко? Твоят vívosmart 4 ти позволява да разбереш кога имаш спокоен или стресиращ ден. Проследявайки HRV (интервала от време между всеки сърдечен ритъм), vívosmart 4 изчислява и показва нивото на стрес. Също така има опция "Relax Reminder", която можеш да включиш в приложението Garmin Connect. Ако нивото на стреса ти се повиши по време на деня, ще ви даде сигнал с вибрация и ще покажете съобщение ("Take a moment to breathe?"), за да те уведоми, че е време да се отпуснеш. Използвай дихателния таймер за релаксация, който ще те преведе през четирикратната техника за дишане, която доказано ще успокои ума и тялото ти.

Проследявай активния си живот
Твоят vívosmart 4 те посреща всеки ден с персонализирана цел за крачки. След това той проследява и показва напредъка ти. Освен крачките, възможностите за проследяване на дейността включват изкачване на етажи, изгорени калории, интензивни минути и още. Ще видиш и лента за активност и ще получиш сигнали за вибрация, които да ти напомнят, когато е време да станеш и да се раздвижиш.

Остани свързан
С помощта на vívosmart 4 тракера на китката си не е нужно да избираш между това да си свързан или да останеш по-активен. Провери времето, контролирай музиката си, получавай смарт известия, намирай телефона си, дори отговаряй с предварително зададени текстови съобщения (само за Android) и достъпвай известия от социалните мрежи на дисплея на тракера, докато телефона ти е близо до теб.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Батерия
Батерия: 
Батерия: презареждаща се
Съдържание
Тегло: 
Small/medium: 16.5 g
Размери: 
Small/medium: 15 x 10.5 x 197 mm