GARMIN vivosmart 4 с каишка L

Вие сте тук

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

GARMIN vivosmart 4 Black /Slate L

До момента си избрал:

GARMIN vivosmart 4 Black /Slate L
194,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
vivosmart 4

Оптимизирай деня си!

Този тънък и умен, подходящ за плуване аксесоар е снабден с фитнес и уелнес функции, които ще ти помогнат да се възползваш максимално от по-здравословен и активен начин на живот. Vivosmart 4 те подкрепя, за да станеш по-силен и в същото време те държи информиран в движение.

Дизайн на vivosmart 4

Стилен смарт дизайн

Устройството допълва стила ти с неговия отличителен дизайн, елементи, акцентирани с метална облицовка и ярък дисплей с отлична видимост. Дисплеят се включва, само когато е необходимо и се настройва автоматично според нивата на околната светлина, така че да го виждаш дори под най-яркото слънце.

vivosmart 4 за активен живот

Проследявай активността в живота си!

Твоят vívosmart 4 ще те поздравява всеки ден с персонализираната цел стъпки за деня. След това ще проследява и показва напредъка ти. В допълнение към крачкомера неговите възможности за проследяване на активността включват изкачени етажи, изгорени калории, интензивни минути и още и още. Ще ти напомня с вибрация, когато е време да се изправиш и да се движиш.

vivosmart 4 пауър ту дъ пийпъл

Енергия за твоето тяло

Mониторинга на енергия, който осъществява vivosmart 4, се случва посредством комбинация от данните на всички измервателни функции на гривната – отчитания за стрес, сърдечна честота, сън и активност. Така получените резултати ти служат, за да определиш времето за активност и почивка, както и да разбереш какво ти повлиява и защо се чувстваш така днес.

vivosmart 4 + зала + стероиди(стромба) + машини / животни

Фитнес… или пък уелнес?

По време на тренировка, vivosmart 4 оценява и записва упражнения ти, повторенията и сетове, заедно с времето за трениране и времето за почивка, така че можеш да си оставиш бележника у дома. Той ще следи за теб консумираното количество кислород, както и ще те алармира, ако ритъмът на сърцето ти се повиши над зададена от теб норма.

vivosmart 4 + Android (ONLY)!

Остани свързан!

С vívosmart 4 на китката си, не е нужно да избираш между това да останеш свързан или да останеш активен. Проверяваш времето, контролираш си музиката, получаваш интелигентни уведомления, намериш телефона си, дори отговаряш с предварително зададени текстове, имаш си достъп до социалните мрежи и техните известия на дисплея на гривната – всичко това, докато смартфонът си стой настрана.

Общи
Category: 
Спортни гривни
Функции
Features: 

Проследявай активностите си
- Тънкият смарт активити тракер съчетава модерен дизайн със стилни метални акценти и ярък, лесен за четене дисплей
- Включва разширен мониторинг на съня с REM сън и може да измерва нивата на насищане на кислород в кръвта през нощта с помощта на Pulse Ox сензор
- Инструментите за мониторинг на активността включват вграден пулсомер, целодневно наблюдение на стреса, релаксиращ таймер за дишане, VO2 max, Energy Battery™ и още
- Предлага специфични таймери за активност за ходене, бягане, силови тренировки, йога, плуване в басейн и други
- Получаваш сигнали с вибрация за всички известия, включително обаждания, текстови съобщения и др. ( текстови отговори за потребители на устройства с Android ™)


Стилен, смарт дизайн
Този тънък активити тракер допълва стила ти с отличителния си дизайн, метални акценти и ярък, лесен за четене дисплей. Дисплеят се активира, само когато имаш нужда от него. И когато е включен, той автоматично се настройва на нивото на околна светлина, така че се вижда дори при ярка слънчева светлина. Независимо дали отиваш в офиса, във фитнес залата, в басейна или където и да е било, vivosmart 4 е идеалното решение за твоя активен начин на живот.

Pulse Ox на китката ти
Pulse Ox сензорът на vívosmart 4 изчислява нивото на насищане на кислорода в кръвта. Твоите Pulse Ox измервания зависят от редица фактори, включително цялостното ти здраве и фитнес ниво. Информацията за Pulse Ox може да ти помогне да прецениш как тялото ти абсорбира кислород. Включи функцията, за да изчислиш SpO2 за през нощта или я използвай по всяко време, за да научиш повече за тялото си.

Разширен мониторинг на съня
Сънят е важен за цялостното ти здраве и физическа издръжливост. За да ти даде представа как спиш, vívosmart 4 проследява твоите леки, дълбоки и REM етапи на съня, заедно с движението през цялата нощ. За допълнителна информираност включи функцията Pulse Ox, за да видиш нивата на кислорода в кръвта по време на сън. Когато се събудиш, лесно можеш да преглеждаш и сравняваш статистическите данни за съня си в приложението Garmin Connect ™ Mobile.

Целодневно проследяване на стреса
Най-вероятно изпитваш стрес в даден момент от деня, но колко? Твоят vívosmart 4 ти позволява да разбереш кога имаш спокоен или стресиращ ден. Проследявайки HRV (интервала от време между всеки сърдечен ритъм), vívosmart 4 изчислява и показва нивото на стрес. Също така има опция "Relax Reminder", която можеш да включиш в приложението Garmin Connect. Ако нивото на стреса ти се повиши по време на деня, ще ви даде сигнал с вибрация и ще покажете съобщение ("Take a moment to breathe?"), за да те уведоми, че е време да се отпуснеш. Използвай дихателния таймер за релаксация, който ще те преведе през четирикратната техника за дишане, която доказано ще успокои ума и тялото ти.

Проследявай активния си живот
Твоят vívosmart 4 те посреща всеки ден с персонализирана цел за крачки. След това той проследява и показва напредъка ти. Освен крачките, възможностите за проследяване на дейността включват изкачване на етажи, изгорени калории, интензивни минути и още. Ще видиш и лента за активност и ще получиш сигнали за вибрация, които да ти напомнят, когато е време да станеш и да се раздвижиш.

Остани свързан
С помощта на vívosmart 4 тракера на китката си не е нужно да избираш между това да си свързан или да останеш по-активен. Провери времето, контролирай музиката си, получавай смарт известия, намирай телефона си, дори отговаряй с предварително зададени текстови съобщения (само за Android) и достъпвай известия от социалните мрежи на дисплея на тракера, докато телефона ти е близо до теб.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth
Батерия
Battery: 
Батерия: презареждаща се
Съдържание
Weight: 
21.5 g
Dimensions: 
15 x 10.5 x 223 mm. Подходящ за китки с обиколка от 148-215 mm

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.