GARMIN vivosmart HR Fitness band

Вие сте тук

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

GARMIN vivosmart HR Fitness band / Blue

До момента си избрал:

GARMIN vivosmart HR Fitness band / Blue
8,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Някой има нужда от теб

Чрез смарт известия и вибрация, фитнес гривна GARMIN vivosmart HR сигнализира, че някой те търси. Не пропускай нищо важно, заради тренировката. Нека и докато тренираш, близките ти хора да знаят, че могат да разчитат на теб и ще забележиш всяко обаждане и съобщение на мига. Гривната вибрира и показва информацията, всеки път щом получиш съобщение от съвместим смартфон.

Ако искаш да знаеш какъв ти е пулса докато ходиш, тичаш, стъпваш, протягаш се, скачаш, караш колело, плуваш, играеш... това е гривната за теб.

Колко интензивно тренираш

С гривна GARMIN vivosmart HR установяваш това с лекотата, с която поглеждаш колко е часът. Докато е на китката ти, тази смарт гривна отчита сърдечната ти честота, броя изминати стъпки, количество изгорени калории. И информиран за състоянието си, тръгваш по пътя към успеха.

Утре в по-добра форма от днес

GARMIN vivosmart HR ти поставя дневни спортни цели и те информира докъде си стигнал в реализирането им. Щом изпълниш плана за деня, смарт гривната поставя нова цел за следващия – и непрекъснато ти напомня да се движиш към следващото спортно постижение.

Здравословен джогинг… и още нещо

GARMIN vivosmart HR измерва ползата от всяка спортна активност. Освен стъпки, сърдечна честота и изгаряни калории, смарт гривната на Garmin измерва интензивността на натоварването при катерене или изкачване на стълби. Освен това, показва ефекта при плуване или при тренировка във фитнес зала, измерен в intensity minutes.

GARMIN Vivosmart HR
Общи
Категория: 
Спортни гривни
Функции
Функции: 

Вграден пулсомер

Vivosmart HR използва Elevate™ технология за измерване на сърдечната честота директно на китката ти, без необходимост от допълнителна лента за сърдечна честота. Използвайки вграденият пулсомер, получаваш информация за изгорени калории и интензивността на твоите фитнес занимания. Можеш дори да използваш своя vívosmart HR като каишка за измерване на пулса, когато е сдвоен с друго съвместимо устройство на Garmin.

Повече от стъпки

В допълнение към измерването на стъпки, калории и разстояние, vívosmart HR измерва изкачване по стълби с интегрираният си барометричен алтиметър. Независимо дали плуваш или си във фитнес залата, гривната измерва интензивността на дейността с intensity minutes. Тази функция ти позволява да следиш напредъка в сравнение с цели за дейност, препоръчани от здравни организации.

Подобри предишният ден, всеки ден

vívosmart HR научава текущото ти ниво на активност и след това ти възлага постижима дневна цел. Когато изпълниш крачките си за деня, той ще коригира целта ти за следващия ден, като постепенно те подтиква към по-здравословен начин на живот. През целият деня ти напомня да останеш активен с лента за неактивност и сигнали с вибрация, ако си бил неактивен в продължение на 1 час. Отиди на кратка разходка, за да нулираш таймера за неактивност.

Смарт съвместимост

Всеки път, когато получиш известие от съвместим смартфон, гривната вибрира леко и автоматично показва информацията. Просто докосни и плъзни екрана, за да прочетеш повече. Други свързани функции ти позволяват да контролираш музиката на телефона си или да откриеш телефона си.

 

Elevate вграден пулсомер
Вграден барометричен алтиметър
Intensity Minutes
Активити тракер: показва стъпки, калории, разстояние, пулс, изкачване на стълби, Intensity Minutes, час и дата
Видим на слънчева светлина сензорен дисплей 
Елегантна каишка с воден рейтинг 5 ATM (50 метра)
Автоматично синхронизиране с мобилното устройство
Смарт възможност: информация за времето, пускане на музика на телефона и др.
Известия от мобилното устройство: повиквания, съобщения, социални мрежи, музика, игри, време и др.
Известия с вибрация
Ниво на активност и персонални дневни цели
Проследяване на стъпки, разстояния и калории
Следене на съня
Хронометър
Безжична синхронизация с Garmin Connect

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Батерия
Батерия: 
Rechargeable lithium battery
Съдържание
Тегло: 
29.6 гр.
Размери: 
Размер на гривната: 136-187 мм (Стандартна); широчина: 21.0 mm; дебелина: 12.3 mm

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.