GOPRO Action Camera Hero 10

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Цена в брой за GOPRO Action Camera Hero 10 Black

Цени на лизинг за GOPRO Action Camera Hero 10 Black

GOPRO Action Camera Hero 10 Black
1 099,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Category: 
Мобилни камери
Функции
Features: 

Революционно нов
Изключителна скорост и лекота на употреба GoPro камера досега: HERO 10 Black. Революционният нов GP2 чип е сподобен да заснеме 5.3К видео с до 60 фрейма в секунда, 23МР снимки, но също показва и подобрена производителност при ниска осветеност и още по-добра видео стабилизация HyperSmooth 4.0 във всички режими на работа. За да улесни нещата още повече, Hero 10 разполага с много по-бърз трансфер на данни, а и работи с почти всички аксесоари на по-старите модели.

 

Невероятно качество на кадъра

Заснемете спиращо дъха 5.3К видео с 91% по-голяма разделителна способност от 4К и невероятните 665% повече от 1080р. HERO 10 Black улавя по-фини детайли, по-реалистични текстури и по-добър контраст от всяка камера HERO досега, дори и при по-слаба светлина. Ново хибридно покритие за лещи, което отблъсква водата и помага за премахване на отблясъците на обектива прави Вашите снимки още по-зашеметяващи.

 

HyperSmooth 4.0

Hypersmooth никога не е бил по-гладък и е лесно да имате най-добрата стабилизация по всяко време. Като допълнение получавате още по-добри резултати при ниска осветеност и изравняване на хоризонта с по-висока граница на наклона, така че вашите кадри да изглеждат перфектно прави, когато поискате.

 

Бърза и надеждна свързаност

Супер лесно, супер бързо. Прехвърлянето на снимки и видеоклипове от вашият GoPro, свързан с облак към вашия телефон, е просто и универсално, с вашия избор на безпроблемно безжично качване чрез приложението Quik или светкавична кабелна връзка чрез USB. Има и неограничено облачно хранилище с безпроблемно автоматично качване. Просто включете камерата, когато е свързана с домашния ви Wi-Fi и камерата ще направи останалото.

 

Дълъг живот на батерията

Литиево-йонната акумулаторна батерия с голям капацитет, 1720mAh, осигурява тонове възможности, така че да можете да отделите повече време за снимане и по-малко време за смяна на батерията.

 

Здравина и водоустойчивост до 33 фута

Напълно водоустойчив и по-здрав от всякога, HERO 10 Black е достатъчно универсален за всяко приключение. Здравото му качество на изработка може да издържи и да продължи напред, независимо дали минавате през кал, сняг или вода (до 33 фута). Издържливият и устойчив на надраскване капак на обектива добавя още повече защита и може лесно да бъде заменен при необходимост.

 

Съдържание
eSim: 
No
LTE: 
No

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.