HONOR Band 6

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за HONOR Band 6 Meteorite Black

Цени на лизинг за HONOR Band 6 Meteorite Black

HONOR Band 6 Meteorite Black
99,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Дизайн на Honor band 6

Голям AMOLED екран

Honor Band 6 има 1.47" екран, което означава повече повърхност на дисплея, спрямо традиционните фитнес гривни и феноменално визуално изживяване. Освен функционален, дисплея Ви може да бъде различен всеки ден. Благодарение на огромно разнообразие от дизайни на циферблати, които са налични в Watch face магазина, Вие можете да смените дизайна на гривната Ви по всяко време, за да пасне на стила Ви.

Екрани на Honor Band 6

Личен асистент

HONOR Band 6 ще Ви напомни за всичко, което изисква внимание, като например входящи обаждания и съобщения, актуализации за времето, график за деня и други. Функции като управление на музиката, дистанционно отваряне на камерата, намиране на Вашия телефон и други полезни функции, правят ежедневието Ви по-лесно.

Бързо зареждане

Бързо зареждане

HONOR Band 6 има изключително издръжлива батерия и e оборудван с магнетично бързо зарядно. Заредете го за 10 Минути и го носете до 3 Дни. Край на дългото време за зареждане.

Honor Band 6 blood saturation

Следене на нивата на кислород в кръвта (SpO2)

Сатурацията (SpO2) е съществен показател за Вашето здраве. Ниските нива на сатурация водят до умора, липса на енергия и загуба на памет. В дългосрочен план, ниските нива на кислород в кръвта Ви могат да доведат до увреждания на мозъка, сърцето и други органи. HONOR Band 6 комбинира оптимизиран оптичен хардуер и софтуерни алгоритми, за да бъде точен при измерването на сатурация Ви.

Heart rate monitoring Honor band 6

Денонощно следене на сърдечния ритъм

Благодарение на TruSeen™ 4.0 технология за наблюдение на пулса , HONOR Band 6 следи сърдечния Ви ритъм 24 часа в денонощието и при засичане на нарушения, ще Ви даде предупредителен сигнал. HONOR Band 6 мисли за Вас и Вашето здраве постоянно.

Honor Band 6 sleep tracker

TruSleep™ следене на съня

Качественият сън е точно толкова важен, колкото редовното движение и правилното хранене. Алгоритъмът TruSleep™ следи с точност фазите и продължителността на Вашия сън. HONOR Band 6 Ви помага да следите дали спите пълноценно и Ви предоставя професионални съвети за подобряване качеството на съня Ви. Добрият сън повишава имунитета на организма и поддържа способността на ума да помни.

Trainer by Honor band 6

Персонален треньор

HONOR Band 6 разполага с голямо разнообразие от тренировъчни режими, с които да следите Вашите физически упражнения като бягане, ходене, колоездене и други. Дори при практикуване на водни спортове, Вашият HONOR Band 6 ще запише с точност параметрите на Вашите действия. HONOR Band 6 може да засече автоматично 6 вида упражнения, за да Ви е още по- лесно на Вас.
HONOR Band 6 следи Вашия сърдечен ритъм и на база на поставените от Вас тренировъчни цели, Ви дава обратна връзка по време на Вашата тренировка. Всички данни се съхраняват и са достъпни в лесни за разчитане графики. Така HONOR Band 6 прави тренировките Ви по-ползотворни и Ви предоставя акуратна информация за текущото Ви състояние. И никога не забравя да Ви поздрави за постигнатите резултати.

Honor Band 6 cycle tracking

Всеки специален период е важен

HONOR Band 6 поддържа проследяване на месечния цикъл, което Ви позволява да знаете кога предстои период подходящ за зачеване и да сравните всичките си статистически данни на едно място, което Ви дава по-добър поглед върху Вашето здраве.

Общи
Category: 
Спортни гривни
Функции
Features: 

Дисплей - голям 1.47" AMOLED цветен сензорен екран с резолюция 194 x 368 пиксела
Защита на екрана - 2.5D извито стъкло
Изобилие от поддържани режими - открито бягане, колездене, плуване в басейн и др.
Напомняне за известия в реално време
Функции: измерване на сърдечна дейност, мониторинг на съня, аларма, мониторинг на кислорода в кръвта, таймер и др.
Проследяване на 10 различни вида спорт
Водоустойчивост на потапяне във вода на дълбочина до 50 метра
Бързо магнитно зареждане

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 5.0
Батерия
Battery: 
180 mAh
Съдържание
Weight: 
Около 18 грама без каишката
Dimensions: 
43 х 25.4 х 11.45 мм
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.