HUAWEI Band 3 Pro

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI Band 3 Pro Black

До момента си избрал:

HUAWEI Band 3 Pro Black
8,49лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Общи
Категория: 
Спортни гривни
Функции
Функции: 

Магията на технологиите в твоя свят
Напълно функционалният 0,95-инчов цветен AMOLED екран е още по-впечатляващ със своя 2.5D извит релеф. Виж бъдещото си аз на този ярък дисплей.

Запознай се с последния писък в смарт гривните
В слънце или под дъжда, в костюм или с къси панталони - това е технология, която е удоволствие за носене. Тънката, класическа, цветна и мека силиконова каишка с метална рамка и ергономичен дизайн със сигурност ще накара тялото ти да благодари, че носиш HUAWEI Band 3 Pro.

По-интелигентно проследяване на сърдечния ритъм
Иновативният дизайн с инфрачервена светлина, засилена с изкуствен интелект, дава точни и постоянно обновени данни за сърдечната активност денем и нощем. Това става възможно с прецизната система HUAWEI TruSeen™ 3.0.

Проследяване на спортната активност и съвети
Персонализираните смарт тренировъчни съвети ще ти помогнат да си винаги в добра форма.

Плувай по-умно, плувай по-добре.
Плувай като шампион с интелигента обратна връзка, която може да разпознае и подобри тренировката в басейн или открити води. С водоустойчивост до 50 метра, HUAWEI Band 3 Pro предлага данни за плуването като изгорени калории, брой дължини и среден SWOLF резултат.

Управлявай живота си с едно докосване
Това е гривна, която ще ти помогне да си винаги информиран, дори когато ръцете ти са заети. Намери телефона си, приемай входящи обаждания с разпознаване на контакти, преглеждай съдържанието на съобщения, снимай дистанционно или с таймер - всичко това с едно докосване на китката.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
GPS
Водоустойчив до 50 м
Батерия
Батерия: 
Типична стойност – 100 mAh