HUAWEI Band 4

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI Band 4 Amber Sunrise

До момента си избрал:

HUAWEI Band 4 Amber Sunrise
69,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Дизайн на Huawei Band 4

Ергономичен дизайн и пълен комфорт

Huawei Band 4 пристига във феерия от цветове. Избери най-подходящия за теб между Sakura Pink, Amber Sunrise и графитено черно. Цветният му 2.5D тъчскрийн дисплей ти осигурява зашеметяващо визуално изживяване, допълнено с удобен интерфейс и интелигентни известия.

Стилове на дисплея на Huawei Band 4

Персонализирай според себе си

Сега можеш да изразиш своята индивидуалност, посредством Huawei Band 4 гривната. Стилът й се променя заедно с твоето настроение. Влез в HUAWEI Watch Face Store магазинът и свали различни дизайни за дисплея в разнообразни стилове - спорт, анимация или хай-тех.

Данни за активности с Huawei Band 4

Бъди активен и остани такъв

Избери подходящите упражнения от девет режима и проследявай тренировките си! Huawei Band 4 ти предоставя подробни данни за сърдечния ритъм и неговата честота, брой крачки, изминато разстояние, скорост, калории и други. Настрой се за още по-пълноценни тренировки и упражнения!

Качество на съня с Huawei Band 4

Здрав сън, за здравословен живот

Huawei Band 4 проследява сърдечния ти ритъм по време на сън, за да разпознае четирите фази на съня и да анализира неговото качество. Освен че идентифицира 6 вида проблеми със съня, той ти дава и предложения как можеш да го направиш по-добър.

Известия и функции на Huawei Band 4

Персонален асистент на твоята ръка

Живей активно и се справяй с задачите си ефективно с Huawei Band 4. Получавай известия за всяко съобщение или телефонно обаждане и се наслади на функциите Открий телефона ми и Remote Shutter. Всичко това само с докосване на пръст на китката ти.

Общи
Category: 
Спортни гривни
Compatibility: 
Android 4.4 или по-нова версия; iOS 9.0 или по-нова версия
Функции
Features: 

• Свеж дизайн и ергономичен комфорт - 2.5D цветния тъч скрийн ти предлага атрактивен интерфейс и интелигентни известия за съобщения
• Лесно зареждане и по-продължителна употреба - освободи се от различни кабели и зарядни. Вграденият USB плъг на Huawei Band 4 се вписва в стандартните USB зарядни устройства, така че да я зареждаш навсякъде и по всяко време. С еднократното зареждане гривната разполага с повече от 6 дни време за използване
• Интелигентно проследяване на сърдечната честота - благодарение на професионалните оптични устройства, обработващите чипове и AI алгоритъма, Huawei TruSeenTM 3.5 следи сърдечната честота с изключителна точност. Също така осигурява интелигентни напомняния чрез вибрации, ако сърдечната ти честота надвишава максималната средна сърдечна честота. В нощния режим незабележимата светлина гарантира по-малко разсейване за по-добър сън
• Грижа за по-добър сън - здравословният сън е основата за здравословения живот. Huawei TruSleep™ 2.0 проследява сърдечната честота по време на сън, за да разпознае четирите фази на съня и да анализира неговото качество
• Може да избереш упражнения от деветте различни режима и да проследяваш тренировките си. Huawei Band 4 предоставя подробни резултати от данни като сърдечна честота, сърдечна зона на пулса, стъпки, разстояние, скорост, калории и др.
• Дисплей: 0.96 -инчов TFT дветен дисплей, 80 x 160 пиксела
• Сензори: 3-axis acceleration sensor, Infrared wear sensor, Optical heart rate sensor
• Зареждане: USB порт
• Водоустойчивост: 5ATM

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 4.2
Батерия
Battery: 
91 mAh
Съдържание
Weight: 
24 g
Dimensions: 
56 x 18.5 x 12.5 mm

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.