HUAWEI Band 4

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за HUAWEI Band 4 Amber Sunrise

Цени на лизинг за HUAWEI Band 4 Amber Sunrise

HUAWEI Band 4 Amber Sunrise
54,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Дизайн на Huawei Band 4

Ергономичен дизайн и пълен комфорт

Huawei Band 4 пристига във феерия от цветове. Избери най-подходящия за теб между Sakura Pink, Amber Sunrise и графитено черно. Цветният му 2.5D тъчскрийн дисплей ти осигурява зашеметяващо визуално изживяване, допълнено с удобен интерфейс и интелигентни известия.

Стилове на дисплея на Huawei Band 4

Персонализирай според себе си

Сега можеш да изразиш своята индивидуалност, посредством Huawei Band 4 гривната. Стилът й се променя заедно с твоето настроение. Влез в HUAWEI Watch Face Store магазинът и свали различни дизайни за дисплея в разнообразни стилове - спорт, анимация или хай-тех.

Данни за активности с Huawei Band 4

Бъди активен и остани такъв

Избери подходящите упражнения от девет режима и проследявай тренировките си! Huawei Band 4 ти предоставя подробни данни за сърдечния ритъм и неговата честота, брой крачки, изминато разстояние, скорост, калории и други. Настрой се за още по-пълноценни тренировки и упражнения!

Качество на съня с Huawei Band 4

Здрав сън, за здравословен живот

Huawei Band 4 проследява сърдечния ти ритъм по време на сън, за да разпознае четирите фази на съня и да анализира неговото качество. Освен че идентифицира 6 вида проблеми със съня, той ти дава и предложения как можеш да го направиш по-добър.

Известия и функции на Huawei Band 4

Персонален асистент на твоята ръка

Живей активно и се справяй с задачите си ефективно с Huawei Band 4. Получавай известия за всяко съобщение или телефонно обаждане и се наслади на функциите Открий телефона ми и Remote Shutter. Всичко това само с докосване на пръст на китката ти.

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
2,39
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Спортни гривни
Compatibility: 
Android 4.4 или по-нова версия; iOS 9.0 или по-нова версия
Функции
Features: 

• Свеж дизайн и ергономичен комфорт - 2.5D цветния тъч скрийн ти предлага атрактивен интерфейс и интелигентни известия за съобщения
• Лесно зареждане и по-продължителна употреба - освободи се от различни кабели и зарядни. Вграденият USB плъг на Huawei Band 4 се вписва в стандартните USB зарядни устройства, така че да я зареждаш навсякъде и по всяко време. С еднократното зареждане гривната разполага с повече от 6 дни време за използване
• Интелигентно проследяване на сърдечната честота - благодарение на професионалните оптични устройства, обработващите чипове и AI алгоритъма, Huawei TruSeenTM 3.5 следи сърдечната честота с изключителна точност. Също така осигурява интелигентни напомняния чрез вибрации, ако сърдечната ти честота надвишава максималната средна сърдечна честота. В нощния режим незабележимата светлина гарантира по-малко разсейване за по-добър сън
• Грижа за по-добър сън - здравословният сън е основата за здравословения живот. Huawei TruSleep™ 2.0 проследява сърдечната честота по време на сън, за да разпознае четирите фази на съня и да анализира неговото качество
• Може да избереш упражнения от деветте различни режима и да проследяваш тренировките си. Huawei Band 4 предоставя подробни резултати от данни като сърдечна честота, сърдечна зона на пулса, стъпки, разстояние, скорост, калории и др.
• Отчитане на кислород в кръвта*
Много ниските нива на кислород в кръвта (SpO2) могат да доведат до здравословни проблеми. Носейки HUAWEI Band 4 ти ще можеш да отчетеш кислородните си нива с едно докосване. Необходими са само няколко секунди и гривната ще ти покаже точните данни и ще ти припомни да обръщаш внимание на здравето си.

*Tази функционалност е налична чрез OTA обновяване.
Данните и резултатите са информативни и за лична употреба и не са предназначени за медицинска употреба или лечение, или превенция от заболявания. Наличността може да варира в зависимост от региона.
Tази функция не се поддържа при свързаност с iOS телефон.

• Дисплей: 0.96 -инчов TFT цветен дисплей, 80 x 160 пиксела
• Сензори: 3-axis acceleration sensor, Infrared wear sensor, Optical heart rate sensor
• Зареждане: USB порт
• Водоустойчивост: 5ATM

 

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 4.2
Батерия
Battery: 
91 mAh
Съдържание
Weight: 
24 g
Dimensions: 
56 x 18.5 x 12.5 mm
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.