HUAWEI Color Band A2

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI Color Band A2 Black

До момента си избрал:

HUAWEI Color Band A2 Black
3,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Color Band A2 фитнес гривна крачкомер

Само поглеждаш и знаеш

Тренираш, потиш се, стремиш се към нови спортни резултати. И само един поглед към фитнес гривна Color Band A2, сякаш си поглеждаш часовника, и разбираш много – колко време си тренирал, колко крачки си изминал, колко калории си изгорил. Тази фитнес гривна на Huawei е с голям 0,96-инчов OLED дисплей, който ти показва много.

Color Band A2 фитнес гривна на Huawei

Плъзваш пръст и разбираш нещо ново

Достатъчно е само да плъзнеш пръста си по екрана на Color Band A2 и тази фитнес гривна ти показва сърдечния ти ритъм, или изгорените калории, или извървените крачки.

smart гривна за спорт Color Band A2 аларма сън

Заспиваш и истински отпочиваш

Освен за спорт и измерване на калории, смарт гривна Color Band A2 на Huawei може да ти послужи и за наблюдение качеството на съня. Тя отчита показателите ти по време на сън и има смарт аларма, за да се будиш леко и плавно.

удобна спортна гривна на Huawei намокряне

Носиш и не се притесняваш от водни пръски

Слагаш тази гривна за спорт с пулсомер и забравяш. Забравяш да я свалиш, забравяш, че е на китката ти изобщо. Толкова е удобна фитнес гривната на Huawei Color Band A2. Освен удобна, тази смарт гривна е наистина подходящ смарт аксесоар за спорт, защото e водоустойчива. Не се плаши от пот и водни пръски, а след тренировка можеш веднага да влезеш под душа, без да я сваляш.

Общи
Категория: 
Спортни гривни
Съвместимост: 
Смартфони с операционни системи Android 4.4 (и нагоре) и iOS 8.0 (и нагоре)
Функции
Функции: 

С голям OLED дисплей 0,96", за да виждаш повече информация с един поглед.

Отчита всеки… heart beat
Отчита сърдечния ти ритъм с лазерна технология. Носи Color Band A2 на Huawei, за да те информира за сърдечния ти ритъм през целия ден.

Виж в реално време интензивността на тренировката си
Проследявай в реално време колко интензивно тренираш, така че да знаеш какво ниво поддържаш. Отчитайки непрекъснато сърдечния ти ритъм, Color Band A2 ти показва една разбираема диаграма с интензивността на твоята тренировка.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 4.2
Батерия
Батерия: 
Lithium polymer батерия (95 mAh)
Време за зареждане: около 1.5 часа
Съдържание
Тегло: 
22 g
Размери: 
46.8 x 20.5 x 11.2 mm
Други

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.