HUAWEI Color Band A2

Вие сте тук

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

Цена в брой за HUAWEI Color Band A2 Red - разопакован

Цени на лизинг за HUAWEI Color Band A2 Red - разопакован

HUAWEI Color Band A2 Red - разопакован
29,99лв.
Няма наличност
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Color Band A2 фитнес гривна крачкомер

Само поглеждаш и знаеш

Тренираш, потиш се, стремиш се към нови спортни резултати. И само един поглед към фитнес гривна Color Band A2, сякаш си поглеждаш часовника, и разбираш много – колко време си тренирал, колко крачки си изминал, колко калории си изгорил. Тази фитнес гривна на Huawei е с голям 0,96-инчов OLED дисплей, който ти показва много.

Color Band A2 фитнес гривна на Huawei

Плъзваш пръст и разбираш нещо ново

Достатъчно е само да плъзнеш пръста си по екрана на Color Band A2 и тази фитнес гривна ти показва сърдечния ти ритъм, или изгорените калории, или извървените крачки.

smart гривна за спорт Color Band A2 аларма сън

Заспиваш и истински отпочиваш

Освен за спорт и измерване на калории, смарт гривна Color Band A2 на Huawei може да ти послужи и за наблюдение качеството на съня. Тя отчита показателите ти по време на сън и има смарт аларма, за да се будиш леко и плавно.

удобна спортна гривна на Huawei намокряне

Носиш и не се притесняваш от водни пръски

Слагаш тази гривна за спорт с пулсомер и забравяш. Забравяш да я свалиш, забравяш, че е на китката ти изобщо. Толкова е удобна фитнес гривната на Huawei Color Band A2. Освен удобна, тази смарт гривна е наистина подходящ смарт аксесоар за спорт, защото e водоустойчива. Не се плаши от пот и водни пръски, а след тренировка можеш веднага да влезеш под душа, без да я сваляш.

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
1,39
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Спортни гривни
Compatibility: 
Смартфони с операционни системи Android 4.4 (и нагоре) и iOS 8.0 (и нагоре)
Функции
Features: 

С голям OLED дисплей 0,96", за да виждаш повече информация с един поглед.

Отчита всеки… heart beat
Отчита сърдечния ти ритъм с лазерна технология. Носи Color Band A2 на Huawei, за да те информира за сърдечния ти ритъм през целия ден.

Виж в реално време интензивността на тренировката си
Проследявай в реално време колко интензивно тренираш, така че да знаеш какво ниво поддържаш. Отчитайки непрекъснато сърдечния ти ритъм, Color Band A2 ти показва една разбираема диаграма с интензивността на твоята тренировка.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 4.2
Батерия
Battery: 
Lithium polymer батерия (95 mAh)
Време за зареждане: около 1.5 часа
Съдържание
Weight: 
22 g
Dimensions: 
46.8 x 20.5 x 11.2 mm
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.