HUAWEI FreeBuds 3

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI FreeBuds 3 CM-H3 Red

До момента си избрал:

HUAWEI FreeBuds 3 CM-H3 Red
219,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Общи
Category: 
Безжични слушалки
Функции
Features: 

Нов интелигентен звук

Kirin A1 | Интелигентно шумоподтискане

Развълнувай сетивата си
HUAWEI FreeBuds 3 се отличават не само с дълга продължителност на слушане, но и с изключителния си дизайн. Вдъхновеният от природата, заоблен калъф за зареждане е проектиран така, че да се побере удобно в джоб или да се носи леко в ръка или чанта.

Усети комфорта на отличния звук
HUAWEI FreeBuds 3 e с Dolphin Bionic дизайн, който е проктиран за по-комфортно и стабилно носене, като същевременно предоставя дълбок и фокусиран звук в ушите. Естествен отворен дизайн и ергономични извивки за максимален комфорт.

Чист звук с ефективно шумоизолиране
Системата за активен контрол на шума (ANC Combined) с водещ в класа си аудио процесор осигурява ефективно намаляване на шума в околната среда, който се оптимизира в реално време като улавя и редуцира фоновия шум. Независимо дали се намираш в метрото или в шумен ресторант, може да се насладиш на кристално чист звук с HUAWEI FreeBuds 3.

Винаги ще бъдеш чут
Благодарение на интелигентния чипсет A1, HUAWEI FreeBuds 3 може да премахне фоновия шум по време на разговори и едновременно да повиши тоналността на гласа ти. Обажданията звучат като разговор лице в лице.

Звук със студийно качество
Високочувствителният 14 мм динамичен драйвер на HUAWEI FreeBuds 3, позволява на всяка нота да звучи с оригиналната си честота. Заслужавате най-добрият звук.

Страхотен бас
Басът е силен, мощен и пронизващ, което дава усещане за слушане на музика в студийни условия.

В ритъма на бийта
HUAWEI FreeBuds 3 са изключително интуитивни и с лекота се вписват във вашия живот. С двойно докосване на десния се включва/изключва музиката, а с левия се включва/изключва и ANC функцията. Възпроизвеждането на звука се спира на пауза при сваляне на слушалките и се възобновява при повторно поставяне.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 5.1
Батерия
Battery: 
Батерия на слушалките: 30 mAh
Батерия на зареждащия кейс: 410 mAh
Съдържание
Weight: 
4.5 g (на слушалка); 48 g (зареждащ кейс)
Dimensions: 
41.5 x 20.4 x 17.8 mm (слушалки); ⌀60.9 x 21.8 mm (зареждащ кейс)
eSim: 
No

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.