HUAWEI FreeBuds 3i

Вие сте тук

non-promo
В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI FreeBuds 3i Black

До момента си избрал:

HUAWEI FreeBuds 3i Black
149,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Category: 
Безжични слушалки
Функции
Features: 

Пасва на твоите Уши. Отговаря на твоя Стил
Ергономично проектираната конусовидна форма е създадена така, че да пасне на твоя стил и удобство. Тези безжични слушалки предлагат невероятно акустично изживяване. Свържи слушалките с удобни силиконови тапи, които са налични в 4 различни размера за максимално удобство. Подобрена форма, по-добро усещане, по-добър звук.

Супер Активно Шумопотискане
Докато външния микрофон открива околния шум и го изолира, вътрешният микрофон улавя останалия шум в твоите уши и го изолира. HUAWEI FreeBuds 3i предлагат цялостно шумопотискащо изживяване за истинска наслада от музиката и разговорите.

Истинска Наслада и никакъв Шум
HUAWEI FreeBuds 3i създава идеална атмосфера за слушане, намалявайки максимално нивото на шума до 32 dB1. Слушай музика с максимална прецизност, вълнуващи аудио визуални ефекти и ясни гласове на любими хора. Наслади се на непрекъснати мигове с твоите любими песни и гласове.

3-микрофонна Система. Нека Светът Чуе Твоя Глас
HUAWEI FreeBuds 3i се предлага с два външно поставени микрофона, за да могат да уловят твоя глас, като изолират останалите външни звуци, както и трети вграден мигрофон, който получава гласа, който се произвежда вътре в твоите уши, за да подобри допълнително качеството на разговорите. Всичко, което казваш е ясно, независимо от условият и шумовете около теб.

Малък Размер, мощен звук
С високо чувствителната диафрагма на HUAWEI FreeBuds 3i, внимателно настроена да предоставя автентично и балансирано аудио и 10 мм големи динамични драйвъри, предоставящи страхотен бас - с всичко това ще усетиш брилиянтността на всеки звук в твоето ухо.

Лесно свързване, бързо включване
Свържи HUAWEI FreeBuds 3i автоматично с изскачащия прозорец, който се показва, когато кутийката за зареждане е отворена и вече си готов. Състоянието на батерията се вижда при свързването. Незабавно се наслаждаваш на любимата си музика.

Разпознава твоите потупвания
С вградени капацитивни сензори от двете страни, HUAWEI FreeBuds 3i предоставя удобни функционалности, само с едно докосване и точен контрол, който игнорира неволните докосвания. Възпроизвеждането на звука спира, когато слушалките се свалят и тръгва отново, когато се поставят на ушите. HUAWEI FreeBuds 3i се синхронизират с всяко движение.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth® 5.0
Driver - ⌀10 mm dynamic
Батерия
Battery: 
Батерия на слушалките: 37 mAh
Батерия на зареждащия кейс: 410 mAh
Съдържание
Weight: 
5.5 g (на слушалка); 51 g (зареждащ кейс)
Dimensions: 
41.8 x 23.7 x 19.8 mm (слушалки); 80.7 x 35.4 x 29.2 mm (зареждащ кейс)
eSim: 
No

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.