HUAWEI FreeBuds Studio

Вие сте тук

нов
В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI FreeBuds Studio Black

До момента си избрал:

HUAWEI FreeBuds Studio Black
499,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Общи
Category: 
Безжични слушалки
Функции
Features: 

Мощна шумопотискаща система
Само ти и музиката
Изчистени и елегантни отвън, мощни и интелигентни отвътре. С голямо количество вградени интелигентни чипсети и сензори, HUAWEI FreeBuds Studio изграждат превъзходна система за шумопотискане, за да осигурят по-добро активно потискане на шума (ANC), прослушване и намаляване на страничния шум при разговори.

Интелигентно динамично ANC
Не правят компромис с комфорта, независимо от ситуацията
Интелигентната система за възприемане на няколко ситуации, която се състои от сензор IMU1 и система за микрофони, извършва 100 пъти разпознаване на ситуацията в секунда. По този начин тя автоматично настройва режима на потискане в различни среди за по-подходящ и удобен ефект на активно шумопотискане.

Шумопотискане на разговори с 6-микфоронна система
Пълно яснота при обажданията
Четирите обърнати навън микрофони ефективно улавят човешките гласове от фоновия шум въз основа на напредналата си техника. Другите два микрофона, обърнати навътре, събират гласа в ухото и избягват силните смущения от вятъра. Шест микрофона работят като сложна система, за да осигурят кристално ясни обаждания.

High Resolution аудио
Всеки звук оживява
Снабдени с Hi-Fi аудио чип и професионални акустични компоненти, HUAWEI FreeBuds Studio предлагат ултраширок обхват на честотната характеристика от 4 Hz до 48 kHz. Всичко, което можеш да чуеш, е високачествената музика с изпипани детайли.

Автоматично търсене, бързо свързване
По време на първото свързване слушалките автоматично ще търсят близки устройства. След това на екрана на твоя смартфон ще се появи прозорец с потвърждение за връзка. Само с едно кликане се свързват, за да можеш веднага да се насладиш на музиката.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 5.2
Pop-up свързване: поддържа се*
*Изисква смартфони, работещи с EMUI10 или по-нова версия.
Зареждане - Кабелно: USB Type-C
Батерия
Battery: 
410 mAh
Съдържание
Weight: 
Около 260 гр
Dimensions: 
165 x 150 x 81.5 мм
eSim: 
No

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.