HUAWEI FreeLace BT

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI FreeLace BT CM70 Black

До момента си избрал:

HUAWEI FreeLace BT CM70 Black
99,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Общи
Category: 
Безжични слушалки
Функции
Features: 

• Благодарение на своя ергономичен дизайн и висококачествени материали, тези слушалки ще бъдат твоят перфектен спътник за тренировка
• Huawei FreeLace Bluetooth са сертифицирани по IPX5 и са устойчиви на пот и дъжд, така че можеш да ги носиш навсякъде
• Снабдени са с Huawei HiPair технологията - след като ги включиш в твоето устройство с USB-C, ще завърши целия процес на сдвояване и ще бъдат готови за обратно зареждане от телефона ти
• Благодарение на висококачествените динамичните драйвери и ултра тънката TPU диафрагма, ще усетиш потапящото качество на звука с богат бас и звучен требъл. Когато става въпрос за разговори - Huawei FreeLace са оборудвани с технология за намаляване на шума от вятъра, за да се гарантира кристално чист звук
• Иновативният магнитен сензор може да разпознае дали слушалките са в употреба - закопчай слушалките заедно, за да прекратиш връзката и ги раздели, ако искаш да се свържат отново и да се върнеш към любимата си музика
• Издръжливият кабел е покрит с никело-титанова сплав и течен силиций, за да осигури усещане за комфорт. Три удобни бутона са разположени върху кабела, така че можеш да управляваш твоите разговори и музика.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 5.0
Клас на водоустойчивост: IPX5
Батерия
Battery: 
120 mAh
Съдържание
Weight: 
27 g
Dimensions: 
Дължина на кабела: 788 mm; Обща дължина: 837 mm

Предложението важи от 20.05.2020 до 02.06.2020 или до изчерпване на количествата за частни клиенти, закупили посочените устройства през онлайн магазина на Теленор www.telenor.bg.

За закупените продукти в онлайн магазина „Купи онлайн“ потребителят има право да се откаже от сключената сделка от разстояние в срок до 14 дни от получаването на стоката съгласно действащите Условия на „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД за сключване на договори от разстояние.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.