HUAWEI MediaPad T3 (8) 4G

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

ТАБЛЕТ HUAWEI MediaPad T3 8 4G Grey

До момента си избрал:

ТАБЛЕТ HUAWEI MediaPad T3 8 4G Grey
389,90лв.
4G network

10 000 MB мобилен интернет

4 100 MB в роуминг в зона ЕС

Достъп до

Достъп до

Виж повече

ТАБЛЕТ HUAWEI MediaPad T3 8 4G Grey

До момента си избрал:

ТАБЛЕТ HUAWEI MediaPad T3 8 4G Grey
В брой:79,99лв.
Интернет 20,99
20.99 лв./месец - 24месеца
Скоро ще имаш възможност да сключиш договор за нов абонамент и онлайн.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Компактен дизайн – удобен за хващане

Таблет MediaPad T3 8 4G е изработен интелигентно, с мисъл за максимално удобство при ежедневна употреба. Можеш да го носиш навсякъде и да го ползваш на лекции и обучения, на бизнес срещи, вкъщи или кафенето, в спокойна домашна или в динамична работна среда. Заема скромно пространство, давайки простор за погледа и място на бюрото, като същевременно позволява удобно и бързо да скролваш, браузваш, водиш записки и преглеждаш всякакво съдържание. Тежи само 350 грама и излъчва технологична елегантност във всяка обстановка.

удобен таблет за работа в движение

Интуитивен и бърз

На таблет MediaPad T3 8 4G можеш бързо да стартираш видео, музика, онлайн игри, текстови файлове, необходими приложения и да достъпваш важно за момента съдържание мигновено. Така се концентрираш върху задачите и целите, а не върху настройките и управлението. И имаш пълен контрол над съдържанието на таблета. Можеш да го споделиш с приятел или с детето, без да се тревожиш за важните си файлове – те са защитени на сигурно място, което контролираш с приложението Smart Access.

защита на съдържание приложения за таблет MediaPad T3 8 4G

Гледай с удоволствие – работи с лекота

Операционната система Android Nougat, 4-ядреният процесор и двете камери на таблет MediaPad T3 8 4G – основна 5MP камера и предна 2MP селфи камера – ти осигуряват динамиката, необходима във всеки твой енергичен ден. Навсякъде и по всяко време разполагаш с пъргаво устройство, с което да работиш, сърфираш онлайн, преглеждаш важна информация, забавляваш се с онлайн игри на таблета. И понеже „по всяко време“ е много разтегливо понятие за един динамичен човек, таблет MediaPad T3 8 4G щади очите ти с дисплей с филтър за синя светлина и режим за слабо осветление, ако решиш да го ползваш до късно.

работа с таблет MediaPad T3 8 4G в движение
здрав таблет MediaPad T3 8 4G

Бъди себе си – таблет MediaPad T3 8 4G е защитен

Винаги трябва да внимаваш за своя таблет. Разбира се, невнимателното или направо брутално използване на таблета би го разрушило бързо, но… Все пак MediaPad T3 8 4G издържа и на малко по-свободно поведение от твоя страна. Тъй като таблетът е изработен от цяло парче алуминий и извивките са плавни, хардуерът е относително добре защитен. Това ти позволява да се концентрираш върху вихъра на деня си и просто… да бъдеш себе си.

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в брой
Вижте повече
Цена в брой, без абонамент 
Мрежа
2G мрежа 
GSM,
850 / 900 / 1800 / 1900
3G мрежа 
HSDPA,
850 / 900 / 1900 / 2100
4G мрежа 
GPRS 
EDGE 
HSDPA 
42.2 Mbps
HSUPA 
5.76 Mbps
Съдържание
Dimensions 
211.1 x 124.7 x 8 мм
Тегло 
0 g,
350 гр.
SIM карта 
Nano SIM
Voice calls 
Дисплей
Тип екран 
IPS capacitive touchscreen, 16M цвята
HD, 800 x 1280 пиксела
Размер на екрана 
0,
20.3 см, (8.0 инча)
Памет
Вътрешна памет 
16 GB,
RAM 2 GB
Карта памет 
microSD, до 128 GB
Камера
Камера 
5 MP,
автофокус
Функции: 

Предна камера - 2 MP

Функции
Операционна система 
Android,
v7.0 (Nougat)
Процесор 
1.4,
GHz
Тип на процесора 
Quad core,
Qualcomm MSM8917
Сензори 
Акселерометър
Данни
Bluetooth 
v4.1
USB 
microUSB v2.0
WLAN 
Wi-Fi,
802.11 b/g/n
Wi-Fi hotspot
Wi-Fi Direct
GPS 
с A-GPS, GLONASS
Звук
3.5 mm Jack 
Батерия
Тип батерия 
Вградена
Капацитет на батерията 
4800 mAh
Availability: 
Limited availability
Stock: 
1.00

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .
Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.


Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на таблети в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи,  при: 

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и
закупуване на таблет и заплащането му в брой

Посочените цени на таблети без абонамент важат при закупуване на таблет без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.