HUAWEI Sound X

Вие сте тук

non-promo
В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI Sound X

До момента си избрал:

HUAWEI Sound X
699,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Category: 
Аудио системи
Функции
Features: 

Разклати сетивата си с двойните Devialet субуфери
HUAWEI Sound X използва силата на технологията за активно съвпадение на високоговорителите (SAM®) на Devialet, която приспособява звука към характеристиките на високоговорителите. Това означава, че двойните субуфери възпроизвеждат вярно звукови сигнали в реално време, като ти осигуряват звук с висока точност, така както е трябвало да бъде чут.
Басът достига до 40 Hz, с амплитуда от пик до пик до 20 мм, така че да видиш, чуеш и усетиш вибрациите.

Малък, но могъщ
Не го подценявай - HUAWEI Sound X крие в малките си размери мощ, която дори не подозираш. Неговите двойни субуфери са изработени от редки земни магнитни материали, които имат способността да създават масивни вибрации. Те са свръхчувствителни, произвеждайки огромен звук с минимална входна мощност, така че високоговорителят ще те отнесе със звука си, а не с размера си.

Непоклатим
HUAWEI Sound X осигурява до SPL 93 dB2 чист, нюансиран звук, независимо колко силен ти харесва. Повечето традиционни високоговорители се разклащат и губят качество при високи звуци. Това не е проблем за HUAWEI Sound X, благодарение на Push-Push акустичния дизайн на Devialet. Всеки от симетричните двойни субуфери отменя вибрациите на другия, като потиска изкривяванията при всяка сила на звука.

Потопи се в 360° изчистен до съвършенство звук
HUAWEI Sound X създава богата звукова среда, която можеш да изпиташ.
Високоговорителят е снабден с шест мощни пищялки, които използват алгоритъм HUAWEI Sound, за да създадат зашеметяващ съраунд звук, създавайки огромно усещане за пространство.
Всяка пищялка е проектирана индивидуално за оптимален звук и заедно те изтласкват честотата на високоговорителя до 40 Khz.

Huawei Share Audio
Когато слушаш песен на телефона си и искаш наистина да я почувстваш, докосни HUAWEI Sound X. Той незабавно поема контрола, вдъхвайки нов живот на музиката ти с неговите двойни субуфери и автоматично разпознаване на звуковото поле. Приготви се да изпиташ любимите си песни по съвсем нов начин.

Сертифицирано Hi-Res Аудио
HUAWEI Sound X е сертифициран като Hi-Res, така че можеш да си сигурен, че той предоставя истински звук без загуби. Високоговорителят улавя всеки нюанс на оригиналния запис, така че ще се почувстваш сякаш си там с любимите си изпълнители.

Изискан и стилен
Със своята елегантна конструкция, чувствителни на допир бутони и остъклена повърхност, HUAWEI Sound X е приятен на допир, за окото и за ушите.
Неговият уникален дизайн ти дава прозорец към субуферите, така че можеш да видиш басите как се покачват, докато ги чуваш и усещаш.
Бутоните са оградени с цветни светлини, които се изливат и се променят във времето в такт, идеални за добавяне на малко настроение към мелодиите ти.

Данни
Frequency range 
40 hz,
40 Khz
Conectivity: 
Bluetooth
802.11 a/b/g/n/ac 2 x 2, 2,4 GHz и 5 GHz
Съдържание
Weight: 
3.5 kg
Dimensions: 
165 x 203 мм
eSim: 
No

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.