HUAWEI WATCH 2 4G Sport Watch

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI WATCH 2 /4G Sport Watch /C.Black

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH 2 /4G Sport Watch /C.Black
26,49лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
умен часовник Watch 2 4G дизайн здравина

Свободен за екстремно натоварване

Понякога трябва наистина да потънеш в тренировката. Да си енергичен. Да си страстен. Часовникът Huawei Watch 2 4G е подготвен за тези моменти на здрава тренировка. Независимо, че със своя класически елегантен дизайн изглежда луксозно, Huawei Watch 2 4G изобщо не е нежен и крехък. Керамичният панел на часовника е преминал през 23 отделни процеса на обработка с цел заздравяване, което го е направило цели 6 пъти по-твърд от неръждаемата стомана и устойчив на прах и надраскване.

стилен спортен часовник

Свободен да изглеждаш стилно, докато тренираш

Ако държиш да си стилен винаги и навсякъде, дори и по време на тренировка, смарт часовник Huawei Watch 2 4G ще ти пасне. Притежава класически дизайн, съчетан с модерно излъчване. Кръглият циферблат и HD дисплеят подлежат на персонализация, заради серията от дизайни на тапети, а керамичната рамка внася мекота и луксозна нотка в цялостното излъчване на часовника.

Свободен да се информираш на мига

Huawei Watch 2 4G може да ти предостави разнообразна информация, докато тренираш във фитнес залата или изпълняваш редовното здравословно бягане в парка. Смарт сензорите на часовника следят активността и показателите ти и постоянно обобщават данни за общото ти състояние и спортната ти активност: измината дистанция, скорост, брой стъпки, пулс, изгорени калории, диапазон на сърдечната честота. Освен това, независимата мобилна свързаност, изолиращият шума микрофон и вграденият GPS на Huawei Watch 2 4G ти позволяват на мига да отговаряш на обаждания и съобщения.

смарт часовник показатели калории, пулс, крачки

Свободен да поддържаш ритъма

4G свързаността на спортен часовник Huawei Watch 2 дава свободата да получаваш разнообразна стимулираща информация удобно, в движение и без да ползваш смартфона си. Приложение отчита направените стъпки през деня, сензори за движение проследяват маршрута ти и те навигират в реално време, режимите за калории и сърдечен ритъм те ориентират за интензивността. Часовникът отчита също периодите на заседяване. Цялата информация се обобщава и се превръща в периодични статуси, които те ориентират за твоята активност.

смарт часовник Watch 2 4G свързаност със смартфон данни
Общи
Категория: 
Смарт часовници
Функции
Функции: 

Дисплей:

1.2 инча сензорен AMOLED дисплей

390 x 390 пиксела

Corning Gorilla Glass 

Процесор:

Qualcomm MSM8909W, 1.1 GHz 

Операционна система:

Android Wear 2.0 

Памет:

4 GB Flash + 768 MB RAM

Високоговорител: Да   

Сензори:

3-axis A + G sensor

3-axis жироскоп

3-axis компас

Сензор за пулс

Барометър

Capacitive сензор

Ambient Light Sensor   

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 4.1
WiFi: 2.4 GHz 802.11b/g/n
LTE, HSDPA, GSM
GPS + Glonass
NFC (Android Pay only)
Водо- и прахоустойчив с рейтинг IP68
Nano-SIM
Батерия
Батерия: 
420 mAh
Съдържание
Тегло: 
56 g
Размери: 
48.9 x 45 x 12.6 mm

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.