HUAWEI Watch 3 Elite Edition LTE 46mm

Вие сте тук

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

Цена в брой за HUAWEI Watch 3 Elite Edition LTE 46mm

Цени на лизинг за HUAWEI Watch 3 Elite Edition LTE 46mm

HUAWEI Watch 3 Elite Edition LTE 46mm
899,99лв.
Няма наличност
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Дизайн на HUAWEI WATCH 3 elite

Когато външният вид има значение

Нека това, което носиш на китката си се впише идеално в забързаният ти начин на живот! HUAWEI WATCH 3 Elite Edition с класически изчистен елегантен вид и 1.43-инчов заоблен екран просто тласка дизайна на смарт часовниците в бъдещето точно пред очите ти! Управлявай своя WATCH 3 с помощта на чувствителният на допир дисплей и напълно въртящата се рамка като лесно можеш да превъртиш през функциите на екрана или да контролираш силата на звука.

Дисплей на HUAWEI WATCH 3 elite

Бъди различен всеки ден

С WATCH 3 никога няма да ти бъде скучно! Разполагаш с предварително инсталирани 30 лица на своя циферблат включително и анимирани! С HUAWEI Watch face store пък можеш да се снабдиш с още над 1000 дизайна за да си различен всеки ден! А ако искаш да покажеш индивидуалният си стил, може да направиш свой собствен анимиран циферблат от 5-10сек кратко видео заснет от смартфона ти.

функция на HUAWEI WATCH 3 elite

Винаги готов!

Използвай силата на интелигентните алгоритми за да следиш здравето и спортният си напредък, записвайки всичко в приложението HUAWEI Health. Благодарение на детектора за температура на кожата, може дори да разбереш дали температурата ти е висока! А чрез подобрената TruSeen 4.5+ технология може да следиш нивата на кислород в кръвта, така че да се грижиш за себе си винаги по най-добрия начин.

Представяне на HUAWEI WATCH 3 elite

Твоят спортен партньор

WATCH 3 е идеалният тренинг сътрудник със своите 100+ режима на тренировка, като добавим и лесното проследяване на данните в HUAWEI Health на смартфона ти- нищо не може да те спре да си винаги в форма! Наслади се на превъзходно проследяване на маршрута на открито с мултимодовия GNSS сензор за местоположение при преходи, откривайки нови пътеки или посещавайки любими известни места. А с мощният чипсет и интелигентния енергоспестяващ алгоритъм 3.0 получаваш живот на батерията, който може да поддържа 24/7 мониторинг на здравето, 3-дневна употреба в стандартен интелигентен режим и 14-дневна употреба при Ultra-battery Mode!

Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 6.0 или iOS 9.0 и по-нови версии
Функции
Features: 

HUAWEI WATCH 3 Elite edition. Отличаваща се с изключителен дизайн с двоен режим, ultra long battery life и smart режими, целодневен здравен мониторинг. Този смарт часовник е идеалено допълнение за тренировка и дейности на открито.


• 1,43 инча, цветен AMOLED дисплей

Поддръжка на докосване на цял екран, включително плъзгане, докосване, натискане и задържане

Резолюция

466 x 466 пиксела, PPI 326

 

• Корпусът и каишката са изработени от неръждаема стомана 

 

• Bluetooth и e-sim обаждания

• Интелигентно взаимодействие с други устройства

 

• 24/7 следене на здравето, благодарение на

  •  Сензор за ускорение
  • Жироскоп
  • Геомагнитен сензор
  • Оптичен сензор за сърдечен ритъм
  • Сензор за околна светлина
  • Барометър
  • Сензор за температура

 


• Вътрешен ROM памет:16 GB

• Вътрешна RAM памет: 2 GB

* Наличният капацитет е по-малък от тази стойност, тъй като системният софтуер заема част от паметта.

• Бутони
Нагоре и Надолу с въртяща се корона

• Безжично зареждане

• 5 ATM водоустойчив

* Устройствата, отговарящи на 5 ATM, са водоустойчиви до 50 метра съгласно ISO 22810: 2010. Това означава, че те могат да се използват за дейности като плуване в басейн или океан. Те обаче не трябва да се използват за гмуркане, водни ски или други дейности, включващи високо налягане

• Поддържа високоговорител

• Поддържа микрофон

• Околна среда

Температура: 0 ℃ ~ + 35 ℃

Влажност: 5% ~ 95% (без конденз)

• Живот на батерията

Smart режима поддържа устройството 3 дни в следните ситуации: фабричната настройка е по подразбиране, 2 часа LTE връзка всеки ден, 22 часа Bluetooth връзка с мобилен телефон всеки ден, активиран мониторинг на пулса, активиран HUAWEI TruSleep ™ за нощен сън, 60 минути използване на приложения всяка седмица, 30 минути Bluetooth разговори всяка седмица, 30 минути слушане на Bluetooth музика всяка седмица, 90 минути тренировка всяка седмица (с активиран GPS), активирани известия за съобщения (50 SMS съобщения, 6 обаждания и 3 аларми на ден) и екранът се включва 200 пъти на ден.

Животът на батерията в ultra-long battery life режим е 14 дни в следните ситуации: активиран ultra-long battery life режим, фабрични настройки по подразбиране , мониторинг на пулса, активиран HUAWEI TruSleep ™ за нощен сън, 30 минути Bluetooth разговори всяка седмица, 90 минути тренировки всяка седмица (с активиран GPS), активирани известия за съобщения (50 SMS съобщения, 6 обаждания и 3 аларми a ден), а екранът се включва 200 пъти на ден.

 Smart режимът трае 1.5 дни при сдвояване с iPhone. 

Въз основа на резултати от лабораторни тестове на HUAWEI. Действителната употреба може да варира в зависимост от разликите в продукта, навиците на потребителя и промените на околната среда

Данни
Conectivity: 
Bluetooth: 2.4 GHz, поддържа BT5.2 и BR+BLE
WLAN 2.4GHz
GPS+GLONASS+Galileo+Beidou
NFC
Батерия
Battery: 
Изисквания на зарядното устройство: 5V / 2A
До 2 седмици живот на батерията в Ultra Battery Mode*
*Животът на батерията се базира на резултати от лабораторни тестове на Huawei. Реалният живот на батерията може да варира в зависимост от продуктовите характеристики, потребителските навици и условията на външната среда.
Съдържание
Weight: 
54гр. (без каишката)
Dimensions: 
46,2 мм × 46,2 мм × 12,15 мм
eSim: 
LTE: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.