HUAWEI Watch 3 Pro LTE 48mm

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Цена в брой за HUAWEI WATCH 3 Pro LTE 48mm Dark Brown Leather

Цени на лизинг за HUAWEI WATCH 3 Pro LTE 48mm Dark Brown Leather

HUAWEI WATCH 3 Pro LTE 48mm Dark Brown Leather
899,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Настъпи време, в което да изглеждаш наистина професионално с HUAWEI

Дизайн на HUAWEI WATCH 3 Pro

Революционно елегантен

Със своя класически кръгъл корпус, HUAWEI WATCH 3 Pro ти осигурява професионален външен вид във всяка секунда от деня благодарение на изключителния дизайн с елегантна кафява каишка. А с напълно въртящата се рамка, можеш лесно да превъртиш през функциите на екрана или силата на звука – един перфектен баланс между изкуство и технология!

Дисплей на HUAWEI WATCH 3 Pro

Брилянтен дисплей

Оцени всеки момент още докато се разгръща с впечатляващият AMOLED екран на WATCH 3 Pro, изключително чувствителен на допир, като взаимодействието с всяко приложение на него се навигира гладко и бързо. Освен това можеш да персонализираш часовника си с над 1000 дизайна на своя циферблат или да създадеш свой собствен анимиран такъв, използвайки 5-10 сек видео заснет от теб! Превърни смарт часовника си в нещо наистина специално.

функция на HUAWEI WATCH 3 Pro

Винаги свързан

Иновациите в твоя смарт часовник нямат край – използвайки eSIM технологията, той може да функционира като самостоятелно комуникационно устройство! Можеш да се обадиш през него, да слушаш музика или да изтегляш приложения. А с няколко прости жеста с ръка имаш желания контрол върху входящите си повиквания – като да стиснеш юмрука си и да отпуснеш за да приемеш обаждане или да завъртиш китката си за да заглушиш обаждането. С WATCH 3 Pro имаш пълен контрол над всичко!

Функционалности на HUAWEI WATCH 3 Pro

Едно интелигентно решение

Създаден да бъде твоят личен фитнес и здравен помощник, благодарение на интелигентните си алгоритми с него можеш да разбереш дали температурата ти е висока, да следиш нивото на кислород в кръвта с усъвършенстваната TruSeen 4.5+ технология, както и ще ти осигури по-точен мониторинг на сърденият ти ритъм. Той може да бъде твоят верен помощник и в извънредни ситуации – всяко падане кара WATCH 3 Pro незабавно да превключи в авариен режим и да предупреди избрания от теб контакт за помощ!

Режими за тренировки на HUAWEI WATCH 3 Pro

Всичко, от което имаш нужда!

Никога не е било толкова лесно да следиш в реално време изгорените калории, да виждаш дневни и седмични отчети на броя на стъпките си, качеството на съня си или нивата на стрес, всичко това с HUAWEI WATCH 3 Pro – на китката ти. Той прави повече от това да ти показва времето, показва ти как да се възползваш максимално от него с над 100 режима за тренировки, 19 професионални режима за спорт на открито и закрито и 85 персонализирани режима за спорт с автоматично разпознаване на 6-те най-често срещани вида тренировки!

Представяне на HUAWEI WATCH 3 Pro

Време е за истинска сила

HUAWEI WATCH 3 съчетава в себе си страхотна процесорна мощ и невероятна издръжливост, за да те кара да се движиш напред през живота независимо от всичко! Той е оборудван с двоен чипсет, не само за да подобри производителността, но и да постигне по-балансиран процес на работа. В комбинация с интелигентния енергоспестяващ алгоритъм 3.0 получаваш живот на батерията, който може да поддържа 24/7 мониторинг на здравето в продължение на дни, 5-дневна употреба на интелигентен режим и до 3 седмици работа на Ultra-Battery Mode – просто невероятно!

Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 6.0 или iOS 9.0 и по-нови версии
Функции
Features: 

HUAWEI WATCH 3. Отличаваща се с изключителен дизайн с двоен режим, ultra long battery life и smart режими, целодневен здравен мониторинг. Този смарт часовник е идеалено допълнение за тренировка и дейности на открито.


• 1,43 инча, цветен AMOLED дисплей

Поддръжка на докосване на цял екран, включително плъзгане, докосване, натискане и задържане

Резолюция

466 x 466 пиксела, PPI 326

 

• Корпусът е изработен от титан + керамика

• Кожена каишка

• Bluetooth обаждания

• Интелигентно взаимодействие с други устройства

 

• 24/7 следене на здравето, благодарение на

  •  Сензор за ускорение
  • Жироскоп
  • Геомагнитен сензор
  • Оптичен сензор за сърдечен ритъм
  • Сензор за околна светлина
  • Барометър
  • Сензор за температура

 


• Вътрешен ROM памет:16 GB

• Вътрешна RAM памет: 2 GB

* Наличният капацитет е по-малък от тази стойност, тъй като системният софтуер заема част от паметта.

• Бутони
Нагоре и Надолу с въртяща се корона

• Безжично зареждане

• 5 ATM водоустойчив

* Устройствата, отговарящи на 5 ATM, са водоустойчиви до 50 метра съгласно ISO 22810: 2010. Това означава, че те могат да се използват за дейности като плуване в басейн или океан. Те обаче не трябва да се използват за гмуркане, водни ски или други дейности, включващи високо налягане

• Поддържа високоговорител

• Поддържа микрофон

• Околна среда

Температура: 0 ℃ ~ + 35 ℃

Влажност: 5% ~ 95% (без конденз)

• Живот на батерията

Smart режима поддържа устройството 5 дни в следните ситуации: фабричната настройка е по подразбиране, 2 часа LTE връзка всеки ден, 22 часа Bluetooth връзка с мобилен телефон всеки ден, активиран мониторинг на пулса, активиран HUAWEI TruSleep ™ за нощен сън, 60 минути използване на приложения всяка седмица, 30 минути Bluetooth разговори всяка седмица, 30 минути слушане на Bluetooth музика всяка седмица, 90 минути тренировка всяка седмица (с активиран GPS), активирани известия за съобщения (50 SMS съобщения, 6 обаждания и 3 аларми на ден) и екранът се включва 200 пъти на ден.

Животът на батерията в ultra-long battery life режим е 21 дни в следните ситуации: активиран ultra-long battery life режим, фабрични настройки по подразбиране , мониторинг на пулса, активиран HUAWEI TruSleep ™ за нощен сън, 30 минути Bluetooth разговори всяка седмица, 90 минути тренировки всяка седмица (с активиран GPS), активирани известия за съобщения (50 SMS съобщения, 6 обаждания и 3 аларми a ден), а екранът се включва 200 пъти на ден.

 Smart режимът трае 2.5 дни при сдвояване с iPhone. 

Въз основа на резултати от лабораторни тестове на HUAWEI. Действителната употреба може да варира в зависимост от разликите в продукта, навиците на потребителя и промените на околната среда

 

Данни
Conectivity: 
Bluetooth: 2.4 GHz, поддържа BT5.2 и BR+BLE
WLAN 2.4GHz
GPS - L1: GPS + GLONASS + Galileo + Beidou + QZSS /// GPS - L5: GPS + GLONASS + Beidou
NFC
Батерия
Battery: 
Изисквания на зарядното устройство: 5V / 2A
До 3 седмици живот на батерията в Ultra Battery Mode*
*Животът на батерията се базира на резултати от лабораторни тестове на Huawei. Реалният живот на батерията може да варира в зависимост от продуктовите характеристики, потребителските навици и условията на външната среда.
Съдържание
Weight: 
63гр. (без каишката)
Dimensions: 
48 мм × 49,6 мм × 14 мм
eSim: 

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.