HUAWEI WATCH FIT

Вие сте тук

нов
В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI WATCH Fit Mint Green

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH Fit Mint Green
199,99лв.
Избери вид абонамент:
- Избери вид абонамент -
1 Позиция за дигитални услуги за 12 месеца;
1 Трафик пакет;

1200 Национални минути и роуминг в зона ЕС

1200 Национални и роуминг MB

Онлайн защита с 3 месеца тестов период без допълнително заплащане

Месечен абонамент за срока на договора: 23.99 лв./месец

Месечен абонамент след изтичане на срока на договора: 26.99 лв./месец

Виж повече

HUAWEI WATCH Fit Mint Green

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH Fit Mint Green
В брой:179,99лв.
Тотал+ 23,99
23.99 лв./месец - 24месеца
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
13,99
лв./месец
8,29
лв./месец
179,99
лв. в брой
22,28
лв./месец
26,99
лв./месец
8,29
лв./месец
179,99
лв. в брой
35,28
лв./месец
Вижте повече
-
9,29
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 5.0 или по-нова, iOS 9.0 или по-нова
Функции
Features: 

Повече възможности на твоята китка
Оборудван с прекрасен 1,64" правоъгълен AMOLED дисплей и 280 x 456 HD резолюция, HUAWEI WATCH FIT предоставя съвършена картина. Настройката за автоматична яркост предлага по-добра видимост при слънчева светлина, докато шестте Always-On циферблата ти позволяват да показваш своя стил и настроение във всеки един ден.

Освежи стила си
Благодарение на многобройните и цветни дизайни на циферблата можеш да персонализираш темата на часовника, за да е в тон със стила ти. Освен официалните, можеш да откриеш голямо изобилие от зашеметяващи дизайни и на Watch Face Store. Също така можеш да персонализираш дисплея по свой вкус, с която и да е снимка от твоето мобилно устройство.

Персонализиран за твоето удобство
Сега, много лесно, можеш да персонализираш всички значими функции на дисплея. Важните за теб като времето, сърдечния ритъм, броя стъпки, живот на батерията и други можеш да селектираш свободно и да ги позиционираш на екрана, както е най-удобно за теб.

Различни стилове по твой вкус
Текстурната матирана рамка на часовника се вписва отлично с пъстроцветните и меки каишки, за да се постигне този съвършен дизайн. HUAWEI WATCH FIT е винаги актуален с неговата визия.

Часовникът е твоят личен треньор
Тренирай по всяко време с HUAWEI WATCH FIT, без да е необдходимо да търсиш обучителни видеа. Часовникът разполага с 12 вида анимирани тренировъчни видеа с упражнения по време на работа, разтягания на цяло тяло, абдоминални упражнения и включва 44 демонстрации на стандартни движения. Възползвай се максимално от всеки един миг като почивките за кафе или свободните ти часове през уикенда, за да поддържаш форма с този смарт часовник.

96 тренировачни режима
HUAWEI WATCH FIT предлага, в реално време, прецизни показатели за 11 професионални спортни режима като бягане, плуване и колоездене. Има 85 налични персонализирани тренировъчни режима, което ти позволява да разкриеш потенциала си, независимо дали в йога или във високоинтензивни интервални тренировки, часовникът, също така, следи, в реално време, сърдечния ти ритъм, калориите и времетраенето на твоята тренировка.

Открий своя ритъм
С вграден GPS сензор, 5ATM, AI алгоритъм за сърдечен ритъм и иновативни сензори, HUAWEI WATCH FIT е предвиден за всякакви тренировки. С помощта на часовника ще тренираш по-добре, благодарение на показателите му в реално време, научните оценки и професионалните напътствия.

Интелигентен партньор за твоите тренировки
HUAWEI WATCH FIT може да засече началото на тренировката ти, да разпознае вида ѝ, както и да те подсети да следиш прогреса си. Независимо дали бягаш или плуваш, HUAWEI WATCH FIT може да отчете точно тези метрики, които ти трябват. След като приключиш можеш да разгледаш по-подробен анализ в приложението HUAWEI Health.

Остани мотивиран всеки ден
HUAWEI WATCH FIT проследява твоя фитнес прогрес през целия ден и ти напомня да се изправяш от време на време, за да те предпази от прекаленото заседяване. Часовникът брои твоите стъпки през деня, часовете, в които си активен и периодите със средна или висока интензивност на движение, като онагледява всички в три цветни кръга, което ти придава чувство на удовлетвореност при тяхното изпълнение.

24 часово следене на сърдечния ритъм
Благодарение на технологията за измерване на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen™ 4.0, този смарт часовник може точно да измери сърдечния ти ритъм в реално време през деня, дори когато спиш. Ако сърдечният ти ритъм е извън норма, това ще бъде отчетено и ще получиш напомняне с информация за целодневната защита на твоето здраве.

Отчитане на кислород в кръвта
Много ниските нива на кислород в кръвта (SpO2) могат да доведат до здравословни проблеми. Носейки HUAWEI WATCH FIT ти ще можеш да отчетеш кислородните си нива с едно докосване. Необходими са само няколко секунди и часовникът ще ти покаже точните данни и ще ти припомни да обръщаш внимание на здравето си.

По-добър контрол на съня
Базирано на сърдечния ритъм и технологията за следене на съня HUAWEI TruSleep™ 2.0, този часовник може да съхранява прецизна информация за съня и да анализира неговото качество, както и да предоставя 200+ научни съвета за това как да подобриш съня си.

Съобщения за напомняния
Предоставяйки навременни напомняния за СМС съобщения, входящи обаждания, събития в календара и други социални медии, HUAWEI WATCH FIT ще се погрижи да не пропускаш никакви важни ангажименти.


1.64 инча AMOLED 456 x 280 HD
Сензорният екран AMOLED поддържа жестове с плъзгане и докосване.

Сензори:   
 - Акселерометър
 - Жироскоп
 - Магнитометър
 - Оптичен сензор за измерване на пулса
 - Сензор за амбиентна светлина
 - Капацитивен сензор

Данни
Conectivity: 
Bluetooth: 5.0
GPS - Поддържа
5 ATM водоустойчив
Батерия
Battery: 
Типична употреба: 10 дни
HUAWEI TruSleep ™ е активиран, мониторингът на пулса е активиран. Екранът се проверява за кратко 200 пъти на ден, 50 съобщения, 3 обаждания и 3 аларми, напомнящи на 24 часа, и тренировка за 30 минути на седмица.
Тежка употреба: 7 дни HUAWEI TruSleep ™ е активиран, мониторингът на пулса е активиран. Екранът се проверява за кратко 500 пъти на ден, 50 съобщения, 3 обаждания и 3 аларми, напомнящи за 24 часа, и тренировка за 60 минути на седмица.
GPS режим: 12 часа
Съдържание
Weight: 
Приблизително 21 гр (без верижката)
Dimensions: 
46 х 30 х 10.7 мм

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.