HUAWEI WATCH GT

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI WATCH GT Dark Green

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH GT Dark Green
269,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
HUAWEI WATCH GT

Винаги готов

С множество спортни режими за дейности на открито, закрито или тренировка, HUAWEI WATCH GT е готов да направи всичко възможно. Перфектен за преброяване на стъпките, следене на интензивно натоварващи дейности и прекомерно заседяване. Уведомленията за съобщения, телефонните обаждания, алармите или напомнянията, организираш всичко директно от часовника на китката си.

Дизайн на часовника

Строен, Стилен, Силен

HUAWEI WATCH GT е устойчив срещу инциденти заради дизайна на керамичния си панел, корпуса от неръждаема стомана и DLC покритието. С размер от само 10,6 мм и 1.39" AMOLED екран, той е забележително жизнен и тънък. А първата в индустрията архитектура с двоен чипсет и новаторският дизайн, ти осигуряват дълъг живот на батерията.

водоустойчив / GPS прецизно позициониране

Информиран на всяка крачка

Модерният HUAWEI WATCH GT ще те държи в реално време в крак с всичко – часът, обажданията, съобщенията, сърдечния ти ритъм и тренировката, където и да си, дори да си потопен във вода. А ако нямаш идея къде се намираш - ще ти покаже бързо, точно и прецизно, посредством най-актуалните системи за спътниково позициониране.

спорт и HUAWEI WATCH GT

Интелигентен треньор

Остани във форма с HUAWEI WATCH GT, който ти осигурява различни като ниво тренировки, обучение за ориентиране и дава обратна връзка за ефекта им във времето. Разполагайки с барометър, компас и висотометър, той е създаден за преходи и да открива пътеки до любими известни места. Водоустойчив до 50м, часовникът може да разпознае, анализира и подобри плуването ти. А в колоезденето той е асистент като за професионалисти.

интелигентен сън

За да спиш по-добре

В съвместно проучване с Медицинският университет в Харвард CDB център, произвежда брилянтна програма за наблюдение на съня за всеки цикъл на сън. HUAWEI TruSleep ™ 2.0 разпознава общите проблеми, свързани със съня и предлага повече от 200 потенциални предложения, за да ти помогне да спиш по-добре.

Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 4.4 или по-нов, iOS 9.0 или по-нов
Функции
Features: 

Елегантен. Красив. Силен.
Този часовник е изключително здрав, благодарение на изработката си от керамично стъкло, неръждаема стомана и карбоново покритие. С 10,6-милиметровия си размер и 1,39-инчовия 454 x 454 AMOLED дисплей, дизайнът му е едновременно динамичен и елегантен.

Проследяване на сърдечния ритъм и в реално време.
Технологията за мониторинг на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen™ 3.0 предоставя по-ефикасно и точно измерване на сърдечния ритъм в реално време, благодарение на алгоритъма за самообучение и иновативните си сензори.

3 Сателита и 1 Точна локация
Модерният GPS поддържа три сателитни системи за позициниране (GPS, GLONASS, GALILEO) по целия свят, за да предложи по-точно, бързо и прецизно позициониране.

Смарт треньор
Поддържай формата си с HUAWEI WATCH GT, който предоставя треньорски напътствия за бягане както за начинаещи, така и за напреднали. Часовникът ще те напътства в реално време и едновременно с това ще ти предоставя обратна връзка относно ефективостта на тренировката.

Винаги готов
С множеството си режими за спортуване в зала и на открито, с HUAWEI WATCH GT всичко е възможно.

Интелигентна статистика на съня
Партньорското проучване с Медицинския университет на Харвард позволи създаването на удивителна програма, проследяваща всеки цикъл на съня. HUAWEI TruSleep™ 2.0 идентифицира често срещани проблеми, свързани със съня и предоставя над 200 предложения за това как да го подобрим.

Смарт известия за заряд през целия ден
Перфектен за измерване на крачки, време на обездвижване и проследяване на най-натоварващите дейности. Всички известия за съобщения, разговори, аларми и напомняния са организирани и достъпни на твоята ръка.

1,39-инчов AMOLED цветен дисплей
Резолюция: 454 x 454, PPI 326
AMOLED тъчскрийнът поддържа жестове за докосване и плъзгане

Памет - Вътрешна ROM 128 MB, вътрешна RAM 16 MB

Сензори - Акселерометър
Жироскоп
Магнитометър
- Оптичен сензор за измерване на пулса
Сензор за амбиентна светлина
Барометър

Данни
Conectivity: 
Bluetooth: BT4.2, BLE
Wi-Fi: Не се поддържа
GPS
Водоустойчив до 5 ATM
Съдържание
Weight: 
Приблизително 46 гр (без верижката)
Dimensions: 
46.5 x 46.5 x 10.6 mm

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.