HUAWEI WATCH GT

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI WATCH GT Dark Green

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH GT Dark Green
199,99лв.
Избери вид абонамент:
- Избери вид абонамент -
2 Позиция за дигитални услуги за 12 месеца;
2 Трафик пакет;

8 000 Национални и роуминг MB

Неограничени национални минути и роуминг в зона ЕС

100 Минути към зона ЕС

Онлайн защита с 3 месеца тестов период без допълнително заплащане

Месечен абонамент за срока на договора: 30.99 лв./месец

Месечен абонамент след изтичане на срока на договора: 34.99 лв./месец

Виж повече

HUAWEI WATCH GT Dark Green

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH GT Dark Green
В брой:138,99лв.
Тотал+ 30,99
30.99 лв./месец - 24месеца
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Вече може да вземеш този часовник по-евтино с Тотал+

HUAWEI WATCH GT

Винаги готов

С множество спортни режими за дейности на открито, закрито или тренировка, HUAWEI WATCH GT е готов да направи всичко възможно. Перфектен за преброяване на стъпките, следене на интензивно натоварващи дейности и прекомерно заседяване. Уведомленията за съобщения, телефонните обаждания, алармите или напомнянията, организираш всичко директно от часовника на китката си.

Дизайн на часовника

Строен, Стилен, Силен

HUAWEI WATCH GT е устойчив срещу инциденти заради дизайна на керамичния си панел, корпуса от неръждаема стомана и DLC покритието. С размер от само 10,6 мм и 1.39" AMOLED екран, той е забележително жизнен и тънък. А първата в индустрията архитектура с двоен чипсет и новаторският дизайн, ти осигуряват дълъг живот на батерията.

водоустойчив / GPS прецизно позициониране

Информиран на всяка крачка

Модерният HUAWEI WATCH GT ще те държи в реално време в крак с всичко – часът, обажданията, съобщенията, сърдечния ти ритъм и тренировката, където и да си, дори да си потопен във вода. А ако нямаш идея къде се намираш - ще ти покаже бързо, точно и прецизно, посредством най-актуалните системи за спътниково позициониране.

спорт и HUAWEI WATCH GT

Интелигентен треньор

Остани във форма с HUAWEI WATCH GT, който ти осигурява различни като ниво тренировки, обучение за ориентиране и дава обратна връзка за ефекта им във времето. Разполагайки с барометър, компас и висотометър, той е създаден за преходи и да открива пътеки до любими известни места. Водоустойчив до 50м, часовникът може да разпознае, анализира и подобри плуването ти. А в колоезденето той е асистент като за професионалисти.

интелигентен сън

За да спиш по-добре

В съвместно проучване с Медицинският университет в Харвард CDB център, произвежда брилянтна програма за наблюдение на съня за всеки цикъл на сън. HUAWEI TruSleep ™ 2.0 разпознава общите проблеми, свързани със съня и предлага повече от 200 потенциални предложения, за да ти помогне да спиш по-добре.

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
13,99
лв./месец
6,39
лв./месец
138,99
лв. в брой
20,38
лв./месец
26,99
лв./месец
6,39
лв./месец
138,99
лв. в брой
33,38
лв./месец
Вижте повече
-
9,29
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 4.4 или по-нов, iOS 9.0 или по-нов
Функции
Features: 

Елегантен. Красив. Силен.
Този часовник е изключително здрав, благодарение на изработката си от керамично стъкло, неръждаема стомана и карбоново покритие. С 10,6-милиметровия си размер и 1,39-инчовия 454 x 454 AMOLED дисплей, дизайнът му е едновременно динамичен и елегантен.

Проследяване на сърдечния ритъм и в реално време.
Технологията за мониторинг на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen™ 3.0 предоставя по-ефикасно и точно измерване на сърдечния ритъм в реално време, благодарение на алгоритъма за самообучение и иновативните си сензори.

3 Сателита и 1 Точна локация
Модерният GPS поддържа три сателитни системи за позициниране (GPS, GLONASS, GALILEO) по целия свят, за да предложи по-точно, бързо и прецизно позициониране.

Смарт треньор
Поддържай формата си с HUAWEI WATCH GT, който предоставя треньорски напътствия за бягане както за начинаещи, така и за напреднали. Часовникът ще те напътства в реално време и едновременно с това ще ти предоставя обратна връзка относно ефективостта на тренировката.

Винаги готов
С множеството си режими за спортуване в зала и на открито, с HUAWEI WATCH GT всичко е възможно.

Интелигентна статистика на съня
Партньорското проучване с Медицинския университет на Харвард позволи създаването на удивителна програма, проследяваща всеки цикъл на съня. HUAWEI TruSleep™ 2.0 идентифицира често срещани проблеми, свързани със съня и предоставя над 200 предложения за това как да го подобрим.

Смарт известия за заряд през целия ден
Перфектен за измерване на крачки, време на обездвижване и проследяване на най-натоварващите дейности. Всички известия за съобщения, разговори, аларми и напомняния са организирани и достъпни на твоята ръка.

1,39-инчов AMOLED цветен дисплей
Резолюция: 454 x 454, PPI 326
AMOLED тъчскрийнът поддържа жестове за докосване и плъзгане

Памет - Вътрешна ROM 128 MB, вътрешна RAM 16 MB

Сензори - Акселерометър
Жироскоп
Магнитометър
- Оптичен сензор за измерване на пулса
Сензор за амбиентна светлина
Барометър

Данни
Conectivity: 
Bluetooth: BT4.2, BLE
Wi-Fi: Не се поддържа
GPS
Водоустойчив до 5 ATM
Съдържание
Weight: 
Приблизително 46 гр (без верижката)
Dimensions: 
46.5 x 46.5 x 10.6 mm

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.