Huawei Watch GT 2 42mm

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI WATCH GT 2 Gravel Beige

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH GT 2 Gravel Beige
349,99лв.
Избери вид абонамент:
- Избери вид абонамент -
1 Позиция за дигитални услуги за 12 месеца;
1 Трафик пакет;

1200 Национални минути и роуминг в зона ЕС

1200 Национални и роуминг MB

Онлайн защита с 3 месеца тестов период без допълнително заплащане

Месечен абонамент за срока на договора: 23.99 лв./месец

Месечен абонамент след изтичане на срока на договора: 26.99 лв./месец

Виж повече

HUAWEI WATCH GT 2 Gravel Beige

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH GT 2 Gravel Beige
В брой:308,99лв.
Тотал+ 23,99
23.99 лв./месец - 24месеца
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Вече може да вземеш този часовник по-евтино с Тотал+

Дизайн на Huawei Watch GT 2

Иновация и класика в дизайна

3D извития дисплей и ултра тънкия корпус на Huawei Watch GT 2 предизвиква границите в дизайна и фината изработка. Висококачественото му стъкло без рамка е изрязано с технологии, използващи скъпоценни камъни и е изключително издръжливо, както и устойчиво на вода и прах. Елегантен, изчистен и издръжлив.

Дисплей на Huawei Watch GT 2

Истински брилянтен екран

Красивият AMOLED дисплей на Huawei Watch GT 2 постига изключително бърза скорост на реакция при докосване и ти осигурява невероятно визуално преживяване. Можеш да персонализираш визията му според настроението си с различни дизайна на дисплея. Освежавай ежедневно преживяването си с различните цветове и стилове на часовника.

Свързаност на Huawei Watch GT 2 46 mm

Остани свързан към всичко, което обичаш

Часовникът Huawei Watch GT 2 46 mm те информира за обаждания, поддържа уведомления за SMS съобщения, имейл, календар и социални мрежи. Можеш да се наслаждаваш и на любимата си музика директно от него. Часовникът може да съхрани до 500 песни и лесно да се свърже със слушалки.

Спорт с Huawei Watch GT 2

Революция при тренировките

Часовникът Huawei Watch GT 2 проследява твоите тренировки благодарение на прецизните си системи за позициониране и измерва с точност пулса ти благодарение на TruSeen™ 3.5 . Професионалните данни, които часовникът предоставя, посредством интелигентните си алгоритми и изкуствен интелект, ти помагат да тренираш още по-добре в залата, както и на открито.

Захранване на Huawei Watch GT 2

Подобрена енергийна ефективност

Kirin A1 е първият разработен изцяло от Huawei процесор за смарт часовници, който доставя висока оперативна производителност и изключително ниска консумация на енергия. Архитектурата с двоен чипсет и 2.0 алгоритмите за пестене на батерия гарантират, че часовникът използва по-малко енергия, за да е на твое разположение денонощно.

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
13,99
лв./месец
14,19
лв./месец
308,99
лв. в брой
28,18
лв./месец
26,99
лв./месец
14,19
лв./месец
308,99
лв. в брой
41,18
лв./месец
Вижте повече
-
16,29
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 4.4 или по-нов, iOS 9.0 или по-нов
Функции
Features: 

Минималистичен и стилен дизайн
Вдъхновен от естетиката на минимализма, часовникът HUAWEI WATCH GT 2 е изработен от висококачествено 3D стъкло, благодарение на което постига изчистена визия без външна рамка. Фината изработка е ясно изразена в детайлите на корпуса и класическия стил в дизайна.

Професионален спортен треньор
Истинска революция в областта на фитнеса. Часовникът HUAWEI WATCH GT 2 проследява тренировките ти благодарение на прецизните системи за позициониране и измерва пулса благодарение на точните измервания на TruSeen™ 3,5. Този часовник е твоят професионален спътник за тренировки в залата и на открито.

Твоят ежедневен асистент
За да улесни ежедневието ти, HUAWEI WATCH GT 2 предлага функции като Уведомления за нови съобщения, проследяване на съня TruSleep™ 2,0 и мониторинг на стреса TruRelax™. Живей ефективно с ЧАСОВНИК, създаден за теб.

1,2-инчов AMOLED цветен дисплей
Резолюция: 390 x 390 HD


Сензорният екран AMOLED поддържа плъзгане и докосване.

Сензори - Акселерометър
            - Жироскоп
            - Магнитометър
            - Оптичен сензор за измерване на пулса
            - Сензор за амбиентна светлина
            - Сензор за въздушно налягане
            - Капацитивен сензор

Данни
Conectivity: 
Bluetooth: BT5.1
GPS - Supported
Water Resistans - 5 ATM water-resistant
Съдържание
Weight: 
Приблизително 29 гр (без каишката)
Dimensions: 
41.8 x 41.8 x 9.4 mm

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.