Huawei Watch GT 2 42mm

Вие сте тук

Плати сметката си онлайн. Защото сега е важно да останеш вкъщи. Виж как

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI WATCH GT 2 Refined Gold

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH GT 2 Refined Gold
549,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Дизайн на Huawei Watch GT 2

Иновация и класика в дизайна

3D извития дисплей и ултра тънкия корпус на Huawei Watch GT 2 предизвиква границите в дизайна и фината изработка. Висококачественото му стъкло без рамка е изрязано с технологии, използващи скъпоценни камъни и е изключително издръжливо, както и устойчиво на вода и прах. Елегантен, изчистен и издръжлив.

Дисплей на Huawei Watch GT 2

Истински брилянтен екран

Красивият AMOLED дисплей на Huawei Watch GT 2 постига изключително бърза скорост на реакция при докосване и ти осигурява невероятно визуално преживяване. Можеш да персонализираш визията му според настроението си с различни дизайна на дисплея. Освежавай ежедневно преживяването си с различните цветове и стилове на часовника.

Свързаност на Huawei Watch GT 2 46 mm

Остани свързан към всичко, което обичаш

Часовникът Huawei Watch GT 2 46 mm те информира за обаждания, поддържа уведомления за SMS съобщения, имейл, календар и социални мрежи. Можеш да се наслаждаваш и на любимата си музика директно от него. Часовникът може да съхрани до 500 песни и лесно да се свърже със слушалки.

Спорт с Huawei Watch GT 2

Революция при тренировките

Часовникът Huawei Watch GT 2 проследява твоите тренировки благодарение на прецизните си системи за позициониране и измерва с точност пулса ти благодарение на TruSeen™ 3.5 . Професионалните данни, които часовникът предоставя, посредством интелигентните си алгоритми и изкуствен интелект, ти помагат да тренираш още по-добре в залата, както и на открито.

Захранване на Huawei Watch GT 2

Подобрена енергийна ефективност

Kirin A1 е първият разработен изцяло от Huawei процесор за смарт часовници, който доставя висока оперативна производителност и изключително ниска консумация на енергия. Архитектурата с двоен чипсет и 2.0 алгоритмите за пестене на батерия гарантират, че часовникът използва по-малко енергия, за да е на твое разположение денонощно.

Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 4.4 или по-нов, iOS 9.0 или по-нов
Функции
Features: 

Минималистичен и стилен дизайн
Вдъхновен от естетиката на минимализма, часовникът HUAWEI WATCH GT 2 е изработен от висококачествено 3D стъкло, благодарение на което постига изчистена визия без външна рамка. Фината изработка е ясно изразена в детайлите на корпуса и класическия стил в дизайна.

Професионален спортен треньор
Истинска революция в областта на фитнеса. Часовникът HUAWEI WATCH GT 2 проследява тренировките ти благодарение на прецизните системи за позициониране и измерва пулса благодарение на точните измервания на TruSeen™ 3,5. Този часовник е твоят професионален спътник за тренировки в залата и на открито.

Твоят ежедневен асистент
За да улесни ежедневието ти, HUAWEI WATCH GT 2 предлага функции като Уведомления за нови съобщения, проследяване на съня TruSleep™ 2,0 и мониторинг на стреса TruRelax™. Живей ефективно с ЧАСОВНИК, създаден за теб.

1,2-инчов AMOLED цветен дисплей
Резолюция: 390 x 390 HD


Сензорният екран AMOLED поддържа плъзгане и докосване.

Сензори - Акселерометър
            - Жироскоп
            - Магнитометър
            - Оптичен сензор за измерване на пулса
            - Сензор за амбиентна светлина
            - Сензор за въздушно налягане
            - Капацитивен сензор

Данни
Conectivity: 
Bluetooth: BT5.1
GPS - Supported
5 ATM водоустойчив
Съдържание
Weight: 
Приблизително 29 гр (без каишката)
Dimensions: 
41.8 x 41.8 x 9.4 mm

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.