HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Вие сте тук

нов
ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

HUAWEI WATCH GT 2 Pro Nebula Gray

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH GT 2 Pro Nebula Gray
579,99лв.
Избери вид абонамент:
- Избери вид абонамент -
1 Позиция за дигитални услуги за 12 месеца;
1 Трафик пакет;

1200 Национални минути и роуминг в зона ЕС

1200 Национални и роуминг MB

Онлайн защита с 3 месеца тестов период без допълнително заплащане

Месечен абонамент за срока на договора: 23.99 лв./месец

Месечен абонамент след изтичане на срока на договора: 26.99 лв./месец

Виж повече

HUAWEI WATCH GT 2 Pro Nebula Gray

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH GT 2 Pro Nebula Gray
В брой:510,49лв.
Тотал+ 23,99
23.99 лв./месец - 24месеца
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Вече може да вземеш този часовник по-евтино с Тотал+

Един смарт часовник излъчващ класа в дизайна.

Дизайн на Huawei Watch GT 2 Pro Дизайн на Huawei Watch GT 2 Pro
Дизайн на Huawei Watch GT 2 Pro

Едно ново поколение в дизайна

Huawei Watch GT 2 Pro е с елегантно сапфирено покритие, в комбинация с титаниева рамка, които придават на часовника лек и същевременно изящен дизайн. Той е покрит с керамичен гръб, който е изключително нежен към кожата и го прави удобен за носене през целия ден. Часовникът е създаден с перфектен баланс между изкуство и технология, благодарение на съвършената си изработка.

Дисплей на Huawei Watch GT 2 Pro Дисплей на Huawei Watch GT 2 Pro

Екран точно като за теб

Брилянтният AMOLED дисплей на Huawei Watch GT 2 Pro е с изключително бърза скорост на реакция при докосване и ти гарантира страхотно визуално преживяване, както и ти помага да следиш различни показатели в реално време. Можеш да персонализираш часовника си, като избереш от над 200 дизайна за своя циферблат, така че да пасне на всяко настроение и стил.

Функционалности на Huawei Watch GT 2 Pro

Винаги в час

Твоят Huawei Watch GT 2 Pro ще те държи винаги свързан с важните хора за теб. Можеш да приемеш или отхвърляш разговори, да проверяваш историята с обажданията си директно на часовника посредством Bluetooth връзка с твоя смартфон. А и можеш да съхраниш над 500 песни, за да им се насладиш, докато ходиш или по време на джогинг.

Функционалности на Huawei Watch GT 2 Pro

Персонален инструктор

Huawei Watch GT 2 Pro предоставя данни за над 100 тренировъчни режима, включващи 17 професионални и 85 персонализирани такива. Освен това, ти дава подробна информация за сърдечния ти ритъм с TruSeen 4.0+ технологията, без значение по време на тренировка или на сън, средна скорост, максимален наклон, детайли за ски и сноуборд писти, както и получаваш гласови предупреждения, ако някой от показателите е извън норма. Той е твоят личен треньор.

Функционалности на Huawei Watch GT 2 Pro
Дизайн на Huawei Watch GT 2 Pro Дизайн на Huawei Watch GT 2 Pro

По-добър от всякога

Подобрените LED светлини и уникалният Kirin A1 процесор за смарт часовници, си сътрудничат с интелигентния AI алгоритъм, като така ефективно намаляват потреблението на батерията и повишават оперативната производителност. Huawei Watch GT 2 Pro може да следи всяко твое движение през цялото време, благодарение на прецизните си алгоритми. Разполага с интелигентно отчитане на нивата на кислород в кръвта, независимо дали работиш или покоряваш върхове.

Функционалности на Huawei Watch GT 2 Pro

И още и още …

Професионалните данни, които ти дава твоят Huawei Watch GT 2 Pro ще подпомогнат тренировките и ще улеснят начина ти на живот. Благодарение на TruSleep 2.0 ще следи и открие шест основни проблеми в съня ти и ще даде съвети как да ги подобриш. А TruRelax технологията предоставя целодневен контрол на стреса и се грижи за здравето ти. Разполагаш и с навигация, с която няма да се изгубиш - Route Back функцията записва твоя маршрут с помощта на GPS. Всичко това на ръката ти.

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
13,99
лв./месец
23,39
лв./месец
510,49
лв. в брой
37,38
лв./месец
26,99
лв./месец
23,39
лв./месец
510,49
лв. в брой
50,38
лв./месец
Вижте повече
-
26,89
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 4.4 или по-нова, iOS 9.0 или по-нова
Функции
Features: 

Ново поколение елегантност
Устойчивото сапфирено покритие в комбинация с титаниевата рамка придават на часовника лек и същевременно солиден дизайн. Лъскавият керамичен гръб е приятен за кожата и е изключително удобен за носене. HUAWEI WATCH GT 2 Pro демонстрира перфектен баланс между изкуство и технология, благодарение на съвършената си изработка.

Наслади се на тайните на природата
Погледни към китката си. Вече знаеш кога е изгрева и залеза на слънцето и луната. Приготви се за приключения. Освен това, осемте лунни фази като новолуние, пълнолуние, първа четвърт и други, както и приливите ти позволяват да наблюдаваш небето и да оцениш романтиката в това как времето минава.

Изработен за теб
Избери от над 200 дизайна за твоя циферблат, за да може винаги да е в тон с тоалета ти за деня. Именно тези дизайни ти гарантират незабравимо забавление или пък можеш да следиш различни показатели в реално време с помоща на функционалния дисплей.

Ски и сноубординг
HUAWEI WATCH GT 2 Pro представя подробна информация като сърдечен ритъм, средна скорост, максимален наклон, детайли за ски и сноуборд писти. В допълнение ще получаваш и гласови предупреждения, ако някой от показателите е извън норма. Отличен избор за придружител, с чиято помощ можеш да поддържаш баланса си при висока скорост.

100+ Тренировъчни Режима
Часовникът предоставя данни за 100+ тренировъчни режима, включващи 17 професионални и 85 персонализирани такива. Смарт часовникът следи всяко твое движение през цялото време. Има и над 10 курса по бягане с подробни гласови напътствия, за да ти помогнат да подобриш тренировките си.

VO2Max3
VO2max е максимaлното количество изразходен кислород по време на интензивни упражнения. VO2max показва капацитета на твоето кардио и издръжливост по време на тренировка.

Навигация, с която няма да се загубиш
Route Back функцията записва твоят маршрут с помощта на GPS. Когато GPS сигналът е слаб ще получиш известия за това. Дори и при слаб сигнал можеш да проследиш записания си маршрут към момента и да намериш пътя си обратно.

Бъди информиран за внезапни промени във времето
Рязкото изменение във въздушното налягане винаги е показател за лошо време. Вграденият барометър отчита налягането във въздуха в реално време, за да си винаги нащрек и подготвен за приключения на открито.

Точно отчитане, по-ниско потребление
Подобрените LED светлини и примиум стъклото на гърба, си сътрудничат с интелигентния AI алгоритъм, като така ефективно намаляват потреблението на батерията и същевременно измерват SpO2 или сърдечния ритъм, което ти гарантира повече защита само с едно зареждане.

Научен контрол на съня
С HUAWEI TruSleep 2.0 твоят HUAWEI WATCH GT 2 Pro може научно да проследява и открива шест основни проблеми в съня, докато ти предоставя съвети за по-пълноценен отдих.

Освободи се от стреса
Многото работа и забързаното ежедневие понякога ни поставят под напрежение. Базиран на HUAWEI TruRelax технологията, HUAWEI WATCH GT 2 Pro предлага целодневен контрол на стреса и непрестанно се грижи за здравето ти. Опитай се да осъвършенстваш дишането си, за да регулираш настроението си в подходящото време.

24 часово отчитане на сърдечния ритъм
HUAWEI TruSeen 4.0+ следи акуратно твоя сърдечен ритъм и те предупреждава, когато сърдечният ритъм е извън норма. Без значение дали по време на тренировка или по време на сън, часовникът в реално време ще следи сърдечния ти ритъм, за да си защитен целодневно.

Приемане на обаждания през часовника
Можеш да приемаш, отхвърляш и да заглушаш разговори и да проверяваш историята с обажданията си директно на часовника, посредством Bluetooth връзка с твоя телефон.

 

1,39 инча AMOLED 454 x 454 HD

Сензорният AMOLED екран поддържа плъзгане и докосване.

4GB памет (*Наличната памет е по-малка от посочената стойност, тъй като системният софтуер заема част от мястото.)

Процесор - Kirin A1 + STL4R9

Акселерометър
Жироскопичен сензор
Магнитометър
Оптичен сензор за измерване на пулса
Сензор за амбиентна светлина
Сензор за въздушно налягане
Капацитивен сензор

Данни
Conectivity: 
Bluetooth: 5.1
GPS - Поддържа
Водоустойчив до 5 ATM
Батерия
Battery: 
14 дни при стандартна употреба.
(Стандартното потребление се определя на база потребителското поведение. (Конкретният живот на батерията зависи от навиците на потребителя и честотата на използване.)
Съдържание
Weight: 
Около 52 гр (без каишката)
Dimensions: 
46.7 мм x 46.7 мм x 11.4 мм

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.