HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Вие сте тук

non-promo
ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI WATCH GT 2 Pro Nebula Gray

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH GT 2 Pro Nebula Gray
529,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Един смарт часовник излъчващ класа в дизайна.

Дизайн на Huawei Watch GT 2 Pro Дизайн на Huawei Watch GT 2 Pro
Дизайн на Huawei Watch GT 2 Pro

Едно ново поколение в дизайна

Huawei Watch GT 2 Pro е с елегантно сапфирено покритие, в комбинация с титаниева рамка, които придават на часовника лек и същевременно изящен дизайн. Той е покрит с керамичен гръб, който е изключително нежен към кожата и го прави удобен за носене през целия ден. Часовникът е създаден с перфектен баланс между изкуство и технология, благодарение на съвършената си изработка.

Дисплей на Huawei Watch GT 2 Pro Дисплей на Huawei Watch GT 2 Pro

Екран точно като за теб

Брилянтният AMOLED дисплей на Huawei Watch GT 2 Pro е с изключително бърза скорост на реакция при докосване и ти гарантира страхотно визуално преживяване, както и ти помага да следиш различни показатели в реално време. Можеш да персонализираш часовника си, като избереш от над 200 дизайна за своя циферблат, така че да пасне на всяко настроение и стил.

Функционалности на Huawei Watch GT 2 Pro

Винаги в час

Твоят Huawei Watch GT 2 Pro ще те държи винаги свързан с важните хора за теб. Можеш да приемеш или отхвърляш разговори, да проверяваш историята с обажданията си директно на часовника посредством Bluetooth връзка с твоя смартфон. А и можеш да съхраниш над 500 песни, за да им се насладиш, докато ходиш или по време на джогинг.

Функционалности на Huawei Watch GT 2 Pro

Персонален инструктор

Huawei Watch GT 2 Pro предоставя данни за над 100 тренировъчни режима, включващи 17 професионални и 85 персонализирани такива. Освен това, ти дава подробна информация за сърдечния ти ритъм с TruSeen 4.0+ технологията, без значение по време на тренировка или на сън, средна скорост, максимален наклон, детайли за ски и сноуборд писти, както и получаваш гласови предупреждения, ако някой от показателите е извън норма. Той е твоят личен треньор.

Функционалности на Huawei Watch GT 2 Pro
Дизайн на Huawei Watch GT 2 Pro Дизайн на Huawei Watch GT 2 Pro

По-добър от всякога

Подобрените LED светлини и уникалният Kirin A1 процесор за смарт часовници, си сътрудничат с интелигентния AI алгоритъм, като така ефективно намаляват потреблението на батерията и повишават оперативната производителност. Huawei Watch GT 2 Pro може да следи всяко твое движение през цялото време, благодарение на прецизните си алгоритми. Разполага с интелигентно отчитане на нивата на кислород в кръвта, независимо дали работиш или покоряваш върхове.

Функционалности на Huawei Watch GT 2 Pro

И още и още …

Професионалните данни, които ти дава твоят Huawei Watch GT 2 Pro ще подпомогнат тренировките и ще улеснят начина ти на живот. Благодарение на TruSleep 2.0 ще следи и открие шест основни проблеми в съня ти и ще даде съвети как да ги подобриш. А TruRelax технологията предоставя целодневен контрол на стреса и се грижи за здравето ти. Разполагаш и с навигация, с която няма да се изгубиш - Route Back функцията записва твоя маршрут с помощта на GPS. Всичко това на ръката ти.

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
22,29
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 4.4 или по-нова, iOS 9.0 или по-нова
Функции
Features: 

Ново поколение елегантност
Устойчивото сапфирено покритие в комбинация с титаниевата рамка придават на часовника лек и същевременно солиден дизайн. Лъскавият керамичен гръб е приятен за кожата и е изключително удобен за носене. HUAWEI WATCH GT 2 Pro демонстрира перфектен баланс между изкуство и технология, благодарение на съвършената си изработка.

Наслади се на тайните на природата
Погледни към китката си. Вече знаеш кога е изгрева и залеза на слънцето и луната. Приготви се за приключения. Освен това, осемте лунни фази като новолуние, пълнолуние, първа четвърт и други, както и приливите ти позволяват да наблюдаваш небето и да оцениш романтиката в това как времето минава.

Изработен за теб
Избери от над 200 дизайна за твоя циферблат, за да може винаги да е в тон с тоалета ти за деня. Именно тези дизайни ти гарантират незабравимо забавление или пък можеш да следиш различни показатели в реално време с помоща на функционалния дисплей.

Ски и сноубординг
HUAWEI WATCH GT 2 Pro представя подробна информация като сърдечен ритъм, средна скорост, максимален наклон, детайли за ски и сноуборд писти. В допълнение ще получаваш и гласови предупреждения, ако някой от показателите е извън норма. Отличен избор за придружител, с чиято помощ можеш да поддържаш баланса си при висока скорост.

100+ Тренировъчни Режима
Часовникът предоставя данни за 100+ тренировъчни режима, включващи 17 професионални и 85 персонализирани такива. Смарт часовникът следи всяко твое движение през цялото време. Има и над 10 курса по бягане с подробни гласови напътствия, за да ти помогнат да подобриш тренировките си.

VO2Max3
VO2max е максимaлното количество изразходен кислород по време на интензивни упражнения. VO2max показва капацитета на твоето кардио и издръжливост по време на тренировка.

Навигация, с която няма да се загубиш
Route Back функцията записва твоят маршрут с помощта на GPS. Когато GPS сигналът е слаб ще получиш известия за това. Дори и при слаб сигнал можеш да проследиш записания си маршрут към момента и да намериш пътя си обратно.

Бъди информиран за внезапни промени във времето
Рязкото изменение във въздушното налягане винаги е показател за лошо време. Вграденият барометър отчита налягането във въздуха в реално време, за да си винаги нащрек и подготвен за приключения на открито.

Точно отчитане, по-ниско потребление
Подобрените LED светлини и примиум стъклото на гърба, си сътрудничат с интелигентния AI алгоритъм, като така ефективно намаляват потреблението на батерията и същевременно измерват SpO2 или сърдечния ритъм, което ти гарантира повече защита само с едно зареждане.

Научен контрол на съня
С HUAWEI TruSleep 2.0 твоят HUAWEI WATCH GT 2 Pro може научно да проследява и открива шест основни проблеми в съня, докато ти предоставя съвети за по-пълноценен отдих.

Освободи се от стреса
Многото работа и забързаното ежедневие понякога ни поставят под напрежение. Базиран на HUAWEI TruRelax технологията, HUAWEI WATCH GT 2 Pro предлага целодневен контрол на стреса и непрестанно се грижи за здравето ти. Опитай се да осъвършенстваш дишането си, за да регулираш настроението си в подходящото време.

24 часово отчитане на сърдечния ритъм
HUAWEI TruSeen 4.0+ следи акуратно твоя сърдечен ритъм и те предупреждава, когато сърдечният ритъм е извън норма. Без значение дали по време на тренировка или по време на сън, часовникът в реално време ще следи сърдечния ти ритъм, за да си защитен целодневно.

Приемане на обаждания през часовника
Можеш да приемаш, отхвърляш и да заглушаш разговори и да проверяваш историята с обажданията си директно на часовника, посредством Bluetooth връзка с твоя телефон.

Отчитане на кислород в кръвта*
Много ниските нива на кислород в кръвта (SpO2) могат да доведат до здравословни проблеми. Носейки HUAWEI WATCH GT 2 Pro  ти ще можеш да отчетеш кислородните си нива с едно докосване. Необходими са само няколко секунди и часовникът ще ти покаже точните данни и ще ти припомни да обръщаш внимание на здравето си.

*Tази функционалност е налична чрез OTA обновяване.
Данните и резултатите са информативни и за лична употреба и не са предназначени за медицинска употреба или лечение, или превенция от заболявания. Наличността може да варира в зависимост от региона.
Tази функция не се поддържа при свързаност с iOS телефон.

1,39 инча AMOLED 454 x 454 HD

Сензорният AMOLED екран поддържа плъзгане и докосване.

4GB памет (*Наличната памет е по-малка от посочената стойност, тъй като системният софтуер заема част от мястото.)

Процесор - Kirin A1 + STL4R9

Акселерометър
Жироскопичен сензор
Магнитометър
Оптичен сензор за измерване на пулса
Сензор за амбиентна светлина
Сензор за въздушно налягане
Капацитивен сензор

Данни
Conectivity: 
Bluetooth: 5.1
GPS - Поддържа
Водоустойчив до 5 ATM
Батерия
Battery: 
14 дни при стандартна употреба.
(Стандартното потребление се определя на база потребителското поведение. (Конкретният живот на батерията зависи от навиците на потребителя и честотата на използване.)
Съдържание
Weight: 
Около 52 гр (без каишката)
Dimensions: 
46.7 мм x 46.7 мм x 11.4 мм
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.