Huawei Watch GT 2e 46mm

Вие сте тук

нов
В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI WATCH GT 2e 46mm Mint Green

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH GT 2e 46mm Mint Green
329,99лв.
Избери вид абонамент:
- Избери вид абонамент -
1 Позиция за дигитални услуги за 6 месеца;
1 Трафик пакет;

1000 Национални минути и роуминг в зона ЕС

1000 Национални и роуминг MB

Месечен абонамент за срока на договора: 22.99 лв./месец

Месечен абонамент след изтичане на срока на договора: 26.99 лв./месец

Виж повече

HUAWEI WATCH GT 2e 46mm Mint Green

До момента си избрал:

HUAWEI WATCH GT 2e 46mm Mint Green
В брой:281,49лв.
Тотал+ 22,99
22.99 лв./месец - 24месеца
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
12,99
лв./месец
12,99
лв./месец
281,49
лв. в брой
25,98
лв./месец
25,99
лв./месец
12,99
лв./месец
281,49
лв. в брой
38,98
лв./месец
Вижте повече
-
15,29
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
Android 4.4 или по-нов, iOS 9.0 или по-нов
Функции
Features: 

Здрав и стилен
HUAWEI WATCH GT 2e комбинира идеално в своя дизайн корпус от нераждаема стомана с цветни спортни каишки, удобни за захващане. 1,39-инчовият AMOLED сензорен дисплей с висока резолюция е допълнен с редица свежи и различни визии на дисплея, които да те зареждат с настроение през деня.

Наслади се на стилен дизайн
С различни решения за дизайна на циферблата, HUAWEI WATCH GT 2e допълва китката ти с непринудена хармония от светлина, цвят и движение. Всичко, което те интересува, носиш на ръката си. Можеш да персонализираш данните и нужната информация, като пулс, изминати крачки, прогноза за времето и др.
*Магазинът за визии на дисплея може да варира спрямо региона. Наличен само при EMUI 10 или по-нови модели. Тази функция не се поддържа от iOS.


2 седмици живот на батерията
Благодарение на разработения от HUAWEI чипсет за носими устройства - Kirin A1, смартчасовникът изпъква с висока производителност и висока енергийна ефективност. Разработеният дизайн с двоен чипсет и алгоритмите за енергийна ефективност 2.0 осигуряват на HUAWEI WATCH GT 2e впечатляваща издръжливост с нисък разход на енергия. Смартчасовникът автоматично оптимизира консумацията на енергия и удължава живота на батерията.

15 Професионални тренировки
Използвайки последно поколение технологии, HUAWEI WATCH GT 2e осигурява точно и своевременно следене на развитието ти в 15 професионални спорта, включително катерене, бягане, плуване и колоездене. Смартчасовникът поддържа едновременно GPS и GLONASS системите и осигурява точно и подробно засичане на маршрута при практикуване на спортни активности навън.

Действа още с първото движение
Бъди готов за тренировка по интелигентен начин. Само започни своята тренировка и смартчасовникът веднага ще засече активността и ще започне да я следи, само с едно докосване. Активира се при 6 основни режима тренировки - бягане на закрито и открито, ходене на закрито и открито, кростренажор и гребен тренажор.

Наблюдение на кислородната сатурация на кръвта (SpO2)
Кислородната сатурация на кръвта (SpO2) е един от основните показатели засягащи снабдяването с кислород на тялото. Всъщност, ниските нива на SpO2 могат да предизвикат сериозни симптоми като липса на енергия, умора и лека замаяност. HUAWEI WATCH GT 2e поддържа еднократно измерване на нивата на SpO2, което ти помага да наблюдаваш количеството кислород в кръвта си, където и когато имаш нужда.

По-добро качество на съня
Благодарение на HUAWEI TruSleep™ 2.0, твоят HUAWEI WATCH GT 2e може научно да проследи и диагностицира 6-те най-често срещани проблеми със съня. Също така, дава полезни препоръки за по-добър сън. Докато спиш, часовникът следи твоя пулс, анализира дишането и дава оценка на общото качество на съня ти.

Винаги насреща
Часовникът ти получава нотификации за твоите телефонни обаждания, съобщения, имейли, срещи и други, в реално време. Освен това, HUAWEI WATCH GT 2e е събрал редица интуитивни функционалности, за да улесни твоя ден. Прогноза за времето, таймер, фенерче са само част от тях. Смартчасовникът дори може да ти помогне да откриеш своя смартфон.

1,39-инчов AMOLED цветен дисплей
Резолюция: 454 x 454
Сензорният екран AMOLED поддържа плъзгане и докосване.

Сензори - Акселерометър
            - Жироскоп
            - Магнитометър
            - Оптичен сензор за измерване на пулса
            - Сензор за амбиентна светлина
            - Сензор за въздушно налягане
            - Капацитивен сензор

Данни
Conectivity: 
Bluetooth: 5.1
GPS - Поддържа
Водоустойчив до 5 ATM
Батерия
Battery: 
14 дни при стандартна употреба.
(Сценариите за стандартна употреба са базирани на потребителските навици. Животът на батерията зависи от навици и честота на ползване от страна на потребителя).
Съдържание
Weight: 
Приблизително 43.5 гр (без верижката)
Dimensions: 
53 x 46.8 x 10.8 mm

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.