HUAWEI Wireless Charger CP60 15W

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

HUAWEI Wireless Charger CP60 15W White

До момента си избрал:

HUAWEI Wireless Charger CP60 15W White
5,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Толкова е просто, колкото и изглежда

Толкова е просто, колкото и изглежда

Всеки аспект на Mi Electric Scooter е изработен, така че да бъде максимално опростен. Рамката, компонентите и геометричния дизайн, които поставят потребителя и неговото удобство преди всичко. Един единствен бутон кара скутера да оживее, а червените акценти му придават модерен вид. Mi Electric Scooter е направен да изглежда добре и да те кара да се чувстваш добре.

Толкова е просто, колкото и изглежда

Интригуващ дизайн

Mi Electric Scooter притежава изчистен усъвършенстван дизайн, като от бъдещето. Здравата му рамка е изработена от алуминий, с ниска плътност и висока конструктивна якост. Притежава отлична топлопроводимост и устойчивост на корозия за допълнителна издръжливост. С тегло от само 12.5кг, можеш в три лесни стъпки да го направиш по-компактен и лесен за носене и съхранение.

Толкова е просто, колкото и изглежда

Интуитивен контрол

Едно завъртане на акселератора на кормилото надолу и после преценяваш и нагласяш, според това каква е най-комфортната скорост за теб. Пак там е и двойната спирачна система – дискова и ABS. В това време 4 LED лампи ще ти показват колко батерия остава, а функциите на скутера управляваш с един бутон – включваш, загасяш, пускаш предните и задни светлини или сменяш режими.

Толкова е просто, колкото и изглежда

Интелигентни екстри

Еми, просто няма как да не може да свържеш Mi Electric Scooter със смартфона си. Може-може! Даже задължително, за да можеш да следиш важните за теб статистики, като например скорост и оставаща батерия. И като говорим за батерията, тя може да се дозарежда от самото ти движение, както и от спирачно съпротивление. А круиз контрола на скутера ще ти осигурява плавно и ненапрягащо пътуване.

vivosmart 4

Оптимизирай деня си!

Този тънък и умен, подходящ за плуване аксесоар е снабден с фитнес и уелнес функции, които ще ти помогнат да се възползваш максимално от по-здравословен и активен начин на живот. Vivosmart 4 те подкрепя, за да станеш по-силен и в същото време те държи информиран в движение.

Дизайн на vivosmart 4

Стилен смарт дизайн

Устройството допълва стила ти с неговия отличителен дизайн, елементи, акцентирани с метална облицовка и ярък дисплей с отлична видимост. Дисплеят се включва, само когато е необходимо и се настройва автоматично според нивата на околната светлина, така че да го виждаш дори под най-яркото слънце.

vivosmart 4 за активен живот

Проследявай активността в живота си!

Твоят vívosmart 4 ще те поздравява всеки ден с персонализираната цел стъпки за деня. След това ще проследява и показва напредъка ти. В допълнение към крачкомера неговите възможности за проследяване на активността включват изкачени етажи, изгорени калории, интензивни минути и още и още. Ще ти напомня с вибрация, когато е време да се изправиш и да се движиш.

vivosmart 4 пауър ту дъ пийпъл

Енергия за твоето тяло

Mониторинга на енергия, който осъществява vivosmart 4, се случва посредством комбинация от данните на всички измервателни функции на гривната – отчитания за стрес, сърдечна честота, сън и активност. Така получените резултати ти служат, за да определиш времето за активност и почивка, както и да разбереш какво ти повлиява и защо се чувстваш така днес.

vivosmart 4 + зала + стероиди(стромба) + машини / животни

Фитнес… или пък уелнес?

По време на тренировка, vivosmart 4 оценява и записва упражнения ти, повторенията и сетове, заедно с времето за трениране и времето за почивка, така че можеш да си оставиш бележника у дома. Той ще следи за теб консумираното количество кислород, както и ще те алармира, ако ритъмът на сърцето ти се повиши над зададена от теб норма.

vivosmart 4 + Android (ONLY)!

Остани свързан!

С vívosmart 4 на китката си, не е нужно да избираш между това да останеш свързан или да останеш активен. Проверяваш времето, контролираш си музиката, получаваш интелигентни уведомления, намериш телефона си, дори отговаряш с предварително зададени текстове, имаш си достъп до социалните мрежи и техните известия на дисплея на гривната – всичко това, докато смартфонът си стой настрана.

Mi Robot Builder

Е, как да взема само на детето…

Вадиш го от кутията и веднага можеш да започнеш да сглабяш едно от трите предложения на Mi Robot Builder за проектиране на робот с всичките 1086 части, а може да си измислиш и свои. Блокчета, колела, зъбчатки, вериги – има си всичко и всичко е хем от еко материали, хем е безопасно за децата и за възрастни.

Mi Robot Builder balance

Невероятен балансьор

Основният двигател на Mi Robot Builder се захранва от CPU процесор и своя собствена операционна система, позволяваща на робота да изпълнява идеално координирани действия. И благодарение на алгоритъма на обърнатото махалото, завършената структура е достатъчно стабилна, за да се държи изправена и да се движи напред, като може поддържа и до 3 кг тегло.

Mi Robot Builder balance movement

Малък, но с голямо сърце

Mi Robot Builder използва два високоскоростни електрически мотора със скорост на въртене до 170 оборота в минута и въртящ момент до 25 Ncm. За да подпомогне на робота, точно да определи скоростта и посоката, вграденият фотоелектричен енкодер, поставя двигателя в режим на изчакване, когато е в състояние на застой, за да предотврати нежеланото пренатоварване.

Mi Robot Builder command & control

А най-якото е…

Че можеш да управляваш своето творение безжично, в три различни режима. Сваляш си приложението, свързваш се с робота, чрез Bluetooth и той оживява. Ти плъзваш с пръст, а той изпълнява. И можеш да го програмираш да прави и по-сложни номера! Ама не ти трябва да си програмист! Само драгваш и дропваш сложните команди от приложението на смартфона си и си про!

Точно измерване

Точно измерване

Свръх чувствителен сензор засича всяка малка промяна в температурата и влажността на твоя дом. Това се случва с точност до една десета и се визуализира на цифровия LCD дисплей на устройството.

Компактен дизайн

Компактен дизайн

Датчикът е малък и лек, с вграден магнит и лента за залепване – за лесен монтаж на всякакви повърхности. В същото време изчистеният дизайн на дисплея ти позволява лесно да виждаш всичко на него.

Интелигентна свързаност

Ако пък не искаш да се взираш в дисплея отсреща на стената, то можеш много лесно да следиш всичко от своя телефон, посредством вградената Bluetooth технология. А можеш и да анализираш промените и аномалиите в рамките по-дълги периоди.

Интелигентна свързаност
Общи
Категория: 
Безжични зарядни
Функции
Функции: 

Зарядното е съвместимо с мобилни устройства, които поддържат стандарт за безжично зареждане ''Qi''.

Данни
Свързаност: 
Wireless Charging, Fast Charge
USB Type-C
Батерия
Батерия: 
Input: 5V-12V / 2A
Output: 15W (Max)
Съдържание
Тегло: 
78 g
Размери: 
ø84 x 14.3 mm