HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Цена в брой за HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II

Цени на лизинг за HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II

HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II
599,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Category: 
Смарт очила SMART LANG-01
Функции
Features: 

Модерни смарт очила
HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II смело се впуснаха там, където малко други очила са се осмелили да отидат, като интегрират авангардни технологии и мода от висок клас. Очилата се доставят в калъф с двоен цип, който ти позволява да се открояваш от тълпата и да се изразяваш по нови начини.

Кристално ясно аудио
Полуотвореният високоговорител се издига до нови висоти, както по отношение на нивото на звука, така и по отношение на яснотата. Благодарение на 128 мм² голяма диафрагма, очилата могат да произвеждат вълни от пулсиращ звук, които са просто изумителни.

Акустичен дизайн специално изработен за личните ти разговори
Съвършената нова акустична система минимизира наличието на изтичане на звук чрез обратни звукови вълни, гарантирайки, че разговорите остават лични, дори в тиха среда.

Универсални сензорни контроли
Аудио управление, базирано на плъзгане
Плъзни по рамката, за да пропуснеш песни или да регулираш силата на звука.

Стабилна, безпроблемна връзка
Очилата поддържат Bluetooth 5.2, постигайки мигновена връзка при поставяне и използват технологията приоритетен канал, за да предоставят едно страхотно изживяване по време на слушане.

Изключително удобни
Изработени от титаниева сплав от висок клас, еластичните панти отстрани на рамките на очилата издържат изпитанието на времето, предлагайки изключително стабилно използване продължително време. Персонализиран дизайн на дъгата спомага за плътното прилепване на очилата, като същевременно намалява натиска върху носа и ушите.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 5.2
Лещи с категория 3 UV защита
Клас на защита IP54
*Тези очила не са професионално водоустойчиви. Функциите против пръски, водоустойчивост и устойчивост на прах не са постоянно валидни и могат да се влошат поради ежедневно износване.
Батерия
Battery: 
Капацитет: 85 mAh (минимална стойност)
Тип: литиево-полимерна батерия
Съдържание
Weight: 
44.2 гр.
Dimensions: 
Ширината на очилата - 150–161 мм
eSim: 
No

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.