MARSHALL ACTON II Bluetooth аудио система

Вие сте тук

нов
ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

MARSHALL ACTON II BT Speaker Black

До момента си избрал:

MARSHALL ACTON II BT Speaker Black
23,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Общи
Категория: 
Аудио системи
Функции
Функции: 

Acton II е най-малката аудио система в гамата на Marshall, но не се подвеждай от скромните й размери.

Този компактен спийкър с динамичен звук има цели три усилвателя Клас D, които захранват двата говорителя за високи и средни честоти, както и субуфера за баси. Резултатът е добре балансиран и изненадващо мощен звук от аудио система с такъв компактен дизайн.

Bluetooth 5.0 безжичната технология допълнително допринася за качественото аудио преживяване, като дава възможност да свързваш две устройства едновременно към Acton II.

Минималистичният дизайн на аудио системата дава възможност да я поставиш дори и в тесни пространства, без да правиш компромис с качеството на звука.

ЗВУК КАТО “НА ЖИВО”
Освен трите отделни усилвателя Клас D за всеки говорител, Acton II е с дървен корпус, който допринася за топлия и естествен звук.

Отделно от това, системата Bass Reflex с отвор на задния капак допринася за плътния бас, лишен от досадно бръждене при силно усилен звук.

BLUETOOTH 5.0 БЕЗЖИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ
С новата Bluetooth 5.0 безжична технология се наслаждаваш на качествен и непрекъсващ стерео звук.
Тази технология осигурява аудио без загуба на качеството в радиус от 10 метра от Acton II.
Използвай своя смартфон, таблет, лаптоп или компютър с Bluetooth, за да ги свържеш безжично към Acton II.

КЛАСИЧЕСКИ MARSHALL ДИЗАЙН
Acton II притежава емблематичните Marshall детайли като черната винилова повърхност, дизайна на предната решетка, месинговата лента с надпис 1962: годината на основаването на компанията, както и легендарното Marshall лого.

Без съмнение, аудио системата ще привлича погледите, където и да я поставиш.

MULTI-HOST ФУНКЦИОНАЛНОСТ
Към Acton II може да свържеш едновременно две Bluetooth устройства и да редуваш музиката от тях, която желаеш да слушаш на аудио системата.

MARSHALL BLUETOOTH APP
С безплатното приложение Marshall Bluetooth App, което може да изтеглиш от Apple App Store и Google Play, управляваш музиката, която слушаш на Acton II.
Използвай го, за да създадеш различни настройки на еквилайзера по свой вкус, контролираш басите, ниските и високи честоти, както и силата на звука и осветеността на контролните бутони.
Можеш също така да включваш или изключваш аудио системата, както и да я поставяш в стендбай режим.

НАСТРОЙКИ НА ЗВУКА ПО ТВОЙ ВКУС
С аналоговите месингови контролни бутони на Acton II може да регулираш басите, високите и ниски честоти, както и силата на звука.
С приложението Marshall Bluetooth App може да настройваш еквилайзера, осветеността на контролните бутони, както и всички техни функции.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 5.0
3.5 мм стерео аудио вход
Съдържание
Тегло: 
2.85 kg
Размери: 
260 x 160 x 150 mm

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.