MARSHALL MONITOR Bluetooth слушалки

Вие сте тук

нов
ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

MARSHALL MONITOR BT Headphones

До момента си избрал:

MARSHALL MONITOR BT Headphones
19,49лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Общи
Категория: 
Безжични слушалки
Функции
Функции: 

Слушалките Marshall Monitor Bluetooth комбинират истински Hi-Fi звук и безжична Bluetooth aptX® технология, за да ти предоставят невероятно безжично аудио преживяване. Ергономичната конструкция и Over-Ear дизайна предлагат превъзходна изолация на шума.

Изработени от черен винил с месингови елементи и световно известното Marshall лого, слушалките Monitor Bluetooth са истинско олицетворение на емблематичния Marshall дизайн.

Специално създадените за Monitor Bluetooth 40мм динамични говорители пресъздават изключителен Hi-Fi звук, който изпълнява целия честотен диапазон от чисти баси до кристални високи честоти.

Over-Ear дизайнът предлага изолация на околния шум, което прави слушалките перфектни за всеки, който търси висококачествен звук без излишни разсейвания.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
3.5 мм стерео аудио кабел с вградени микрофон и дистанционно
MicroUSB кабел за зареждане на слушалките
Батерия
Батерия: 
Презареждаема литиево-йонна
3 часа за пълно зареждане
Съдържание
Тегло: 
271 g

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.